Kulkas Defrost Heater

Katrangan singkat:

Spesifikasi Refrigerator Defrost Heater:

1. diameteripun tabung: 6.5mm;

2. dawa tabung: 380mm, 410mm, 450mm, 510mm, etc.

3. model Teminal: 6.3mm

4. Tegangan: 110V-230V

5. Daya: selaras


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Kulkas Defrost Heater
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6,5 mm
wangun lurus, U wangun, W wangun, etc.
Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal)
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas Defrost
Dawane tabung 380mm, 410mm, 460mm, lsp.
dawa kabel timbal 700-1000mm (custom)
Persetujuan CE/CQC
Tipe terminal Customized

The defrost mesin ingkang ndamel benter (ditampilake ing gambar) utamané dipigunakaké kanggo kulkas lan fridge.The dawa tabung utamané adat 380mm,410mm,510mm,560mm,etc.Other dawa uga bisa selaras minangka needed.Voltage bisa digawe 110-120V utawa 220V -230V, daya uga bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

Ingpemanas defrost kulkasduwe rong jinis, siji iku mesin ingkang ndamel benter defrost karo kabel timbal, lan mesin ingkang ndamel benter defrost liyane ora duwe kabel timbal. Sampeyan bisa tuku sembarang miturut syarat panggunaan.

Konfigurasi Produk

Elemen pemanas listrik diarani apemanas defrost kulkastabung digawe khusus kanggo digunakake ing peralatan kulkasan, kalebu lemari tampilan, lemari pulo, panyimpenan kadhemen, lan ing.Kanggo ngrampungake proses defrost, mesin ingkang ndamel benter defrost bisa gampang ditempelake ing chassis Penagih banyu, cooler online lan sirip condenser.

Ingtabung pemanasan defrost kulkaskaro defrosting apik lan efek panas, karakteristik electrical stabil, resistance banget kanggo tuwa, karat, lan oksidasi, kapasitas kakehan dhuwur, sethitik bocor saiki, stabilitas, lan urip layanan lengkap kabeh fitur saka tabung panas defrost.

Tabung aluminium, incolo840, 800, stainless steel 304, 321, 310S, lan bahan liyane digunakake kanggo nggawe pemanas defrost.Kajaba iku, ana macem-macem pilihan mandap (sirah karet, tabung nyusut, lsp.) kasedhiya.

Pemanas Defrost kanggo Model Pendingin Udara

defrost-heater101
defrost-heater11

Kaluwihan produk

1. Mayoritas peralatan kulkas, kalebu coolers online, kulkas, freezer, etc., nggunakaketabung pemanasan defrost.

2. Anti banyu lan nduweni insulasi sing apik.

3. Baja tahan karat 304, sing nduweni ketahanan karat sing kuat, biasane digunakake minangka bahan pipa njaba ing fabrikasi unsur pemanasan defrost.

4. Ingpemanas defrost kulkasasring werna beige, wis perawatan Kelembapan open, lan bisa anil ing suhu dhuwur.Lumahing tabung pemanas listrik iku ijo peteng utawa ireng.

47164d60-ffc5-41cc-be94-a78bc7e68fea

Produk sing gegandhengan

Pemanas Aluminium Foil Kab

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Kawat Pemanas

Elemen Pemanas Defrost

Pemanas Saluran Saluran

Proses Produksi

1 (2)

Sertifikasi Perusahaan

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan