Kawat Pemanas

Kawat pemanasan kasusun saka awak serat, kawat pemanas campuran lan lapisan insulasi.Nggarap prinsip pemanasan listrik, kawat pemanas wesi wis spirally tatu ing awak serat kanggo generate resistivity tartamtu.Banjur, lapisan silikon utawa PVC dilebokake ing njaba inti pemanasan spiral, sing bisa dadi insulasi lan konduksi panas.Lumahing kawat pemanas bisa ditambahake karo lapisan tenunan stainless steel utawa lapisan braid serat kaca, bisa digunakake kanggo efek defrosting pigura lawang kulkas kulkas, minangka pemanas aluminium foil lan aksesoris utama pemanasan selimut listrik.

Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman kustomisasi ing kabel pemanas, kalebukabel pemanas karet silikon,kabel pemanas PVC, pemanas kawat kepang serat,lan kabel pemanas braid aluminium, dsb. Produk diekspor menyang Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Iran, Polandia, Republik Ceko, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Chili, Argentina lan negara liyane.Lan wis CE, RoHS, ISO lan sertifikasi internasional liyane.Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna lan njamin kualitas paling sethithik setaun sawise dikirim.Kita bisa menehi sampeyan solusi sing tepat kanggo kahanan win-win.

 

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2