Pad Pemanas Karet Silikon

  • China Silicone Rubber Heating Pads

    China Silicone Rubber Heating Pads

    China Silicone Heating Pads kekandelan punika 1.5mm, lan wangun bisa mad persegi dowo, kothak utawa selaras shape.The silikon karet dadi panas pad bisa ditambahake 3M adhesive lan suhu winates utawa kontrol suhu.

  • Pad Pemanasan Karet Silikon kanthi Kontrol Suhu

    Pad Pemanasan Karet Silikon kanthi Kontrol Suhu

    Ukuran Pad Pemanasan Karet Silikon lan daya bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake, bentuke bisa digawe bunder, persegi panjang, persegi utawa wangun khusus. Tegangan bisa digawe 12V-240V.

  • Pad Pemanasan Karet Silikon kanggo Printer 3D kanthi adesif 3M

    Pad Pemanasan Karet Silikon kanggo Printer 3D kanthi adesif 3M

    1. silikon pad panas kanggo printer 3D dirancang kanggo dimensi wangun nyata, kalebu geometri 3D pas peralatan.

    2. Silicone karet dadi panas Mat nggunakake Kelembapan tahan silikon karet dadi panas Mat kanggo nyedhiyani urip mesin ingkang ndamel benter maneh.

    3. silikon karet pemanas pad karo 3M adesif, gampang kanggo masang lan kelet kanggo bagean, dening vulkanisasi, adhesives, utawa fastening bagean.

  • Produsen Pad Pemanas Karet Silikon

    Produsen Pad Pemanas Karet Silikon

    Produsen bantalan pemanas karet silikon bisa disesuaikan kanthi bentuk sing cocog karo aplikasi sampeyan

    Peel lan sistem adesif kanggo gampang instalasi

    Spons insulating opsional kanggo efisiensi sing luwih apik

    Sensor suhu terpadu

    Pilih saka Karet Silikon suhu sing luwih dhuwur.

     

  • Oil Drum Silicone Rubber Heater Pad karo Kontrol Suhu

    Oil Drum Silicone Rubber Heater Pad karo Kontrol Suhu

    Pemanas Karet Silikon Drum Minyak digawe kanggo karet silikon, karet silikon nduweni kaluwihan tahan suhu dhuwur, invariance alus sing apik, insulasi listrik sing kuwat lan umur layanan sing dawa, lan liya-liyane,

    Spesifikasi drum pemanas bisa disesuaikan minangka pelanggan nggunakake piring, ukuran standar kita duwe 250 * 1740mm, 200 * 860mm, 125 * 1740mm lan 150 * 1740mm.

  • Pad Pemanasan Karet Silikon Fleksibel sing disesuaikan kanggo Kontrol Digital

    Pad Pemanasan Karet Silikon Fleksibel sing disesuaikan kanggo Kontrol Digital

    Pad pemanas karet silikon kanthi kontrol digital bisa nambah transfer panas lan nyepetake pemanasan ing ngendi pemanasan sing dikontrol dibutuhake ing wilayah terkurung.Loro desain sirkuit kasedhiya: foil etched utawa tatu kabel.Pemanas karo unsur dirancang foil etched kasedhiya ngendi dawa utawa jembaré dimensi kurang saka 10″(254 mm).Kabeh pemanas liyane sing ukuran dawa lan ambane ngluwihi 10″ (254 mm) nggunakake desain elemen tatu kawat.Efek saka Kapadhetan daya: pamanasan lembut paling apik ditindakake kanthi 2,5 W/in2.Unit serbaguna sing apik banget yaiku 5 W / in2.Rapid warm-up lan suhu dhuwur digayuh kanthi 10 W/in2;Nanging, suhu kudu dikontrol amarga watesan suhu operasi maksimum sing aman yaiku 450°F (232°C) bisa uga ngluwihi.

  • Pemanas Fleksibel Pemanas Karet Silikon Listrik

    Pemanas Fleksibel Pemanas Karet Silikon Listrik

    Pemanas karet silikon listrik nduweni kelembutan sing apik, bisa ditekuk R10 Angle, bisa dadi kontak sing cedhak karo obyek sing digawe panas, bisa nggawe transfer panas menyang papan sing dibutuhake, bisa disesuaikan miturut kabutuhan pangguna voltase, daya, ukuran, wujud produk lan ukuran.Bisa digunakake kanggo ngawasi keamanan lan pemanasan peralatan komunikasi, paket baterei energi anyar / peralatan kimia, peralatan medis / pemanasan reagen biologis, pemanasan printer 3D, pemanasan peralatan fitness lan industri liyane.

  • Pemanas Listrik Silicone Karet Fleksibel Hot Plate kanggo Printer 3D

    Pemanas Listrik Silicone Karet Fleksibel Hot Plate kanggo Printer 3D

    Pad pemanas silikon minangka unsur film pemanasan listrik sing alus sing kasusun saka resistensi suhu dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur, kinerja insulasi sing apik, karet silikon kekuatan sing apik, bahan sing diperkuat serat tahan suhu dhuwur lan sirkuit film pemanasan logam.Iki kasusun saka rong lembar kain serat kaca lan rong potong gel silika sing ditekan.Amarga iku produk sheet lancip (kekandelan standar 1,5 mm), wis alus alus lan bisa rampung nyenyet kontak karo obyek digawe panas.

  • Pemanas Karet Silikon Pemanas Fleksibel kanggo Printer 3D

    Pemanas Karet Silikon Pemanas Fleksibel kanggo Printer 3D

    Pemanas Karet Silikon kanggo Printer 3D nduweni kelembutan sing ora ditandingi saka pemanas logam tradisional kanthi unsur panas sing tipis lan kaya rai.· Iku kasusun saka rong sheets compacted dening silika gel sandwiched ing rong bêsik ndhuwur lan ngisor kain serat kaca.· Amarga iku produk sheet lancip, wis transfer panas apik (standar kekandelan 1.5mm).· Fleksibel, saengga obyek sing digawe panas bisa disentuh kanthi lengkap, kayata silinder sing mlengkung.Pemanasan silikon kanthi cepet, suhu seragam, efisiensi termal dhuwur, kekuatan dhuwur, gampang digunakake, urip aman nganti patang taun, ora gampang tuwa.

  • Fleksibel Adhesive Silicone Rubber Heater

    Fleksibel Adhesive Silicone Rubber Heater

    Fleksibel Adhesive Silicone Rubber Heater diprodhuksi dening perusahaan iku arang banget lancip, entheng lan flexible.Lan mesin ingkang ndamel benter karo karet silikon dadi panas pad bisa tranfer panas kanggo sembarang requirend place.In Processing, iku bisa nambah transfer panas, akselerasi suhu Rising lan nyuda daya perlu. .Karet silikon sing diperkuat serat kaca bisa mesthekake pemanas dadi stabil ing dimensi, tanpa keluwesan.

  • Industri Fleksibel Silicone Karet Pemanas Pad

    Industri Fleksibel Silicone Karet Pemanas Pad

    Pad pemanas karet silikon sing diprodhuksi dening perusahaan banget tipis, entheng lan fleksibel.Lan mesin ingkang ndamel benter karo karet silikon elektrik piring panas bisa nransfer panas menyang sembarang panggonan dibutuhake, ing Processing bisa nambah transfer panas, akselerasi suhu munggah lan nyuda kabutuhan daya.Karet silikon sing dikuatake serat kaca bisa njamin ukuran pemanas stabil, tanpa keluwesan.

  • Customized kualitas dhuwur Silicone Rubber Heater Pemanasan Silicone pad

    Customized kualitas dhuwur Silicone Rubber Heater Pemanasan Silicone pad

    1, resistance suhu maksimum saka materi jampel: 250 ℃

    2, suhu nggunakake maksimum: 250 ℃ -300 ℃

    3. Tahan isolasi: ≥5MΩ

    4. Tegangan tegangan: 1500v/5s

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2