Pemanas Pipa Saluran

  • Saluran Pemanas Defrost Pipa

    Saluran Pemanas Defrost Pipa

    Pipa saluran pipa defrost dawane kita duwe 0.5M, 1M, 2M, 3M, 4M, lan sapiturute.

    Daya bisa digawe 40W / M utawa 50 W / M;

    Dawane kabel timbal yaiku 1000mm, uga bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Silicone Rubber Drainpipe Band Heater

    Silicone Rubber Drainpipe Band Heater

    The drainpipe band mesin ingkang ndamel benter bisa digunakake kanggo pipe line lan uga bisa digunakake kanggo defrost saluran online saka chiller.The jembaré sabuk saka saluran pipe pemanas sabuk punika 20mm,25mm,30mm lan on.The dawa bisa selaras saka 1M nganti 20M, dawa liyane bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Kabel Pemanas Pipa Saluran Kab

    Kabel Pemanas Pipa Saluran Kab

    Kabel pemanas pipa saluran ngemot 0.5M pungkasan kadhemen, dawa pungkasan kadhemen bisa disesuaikan. Dawane pemanasan pemanas saluran bisa disesuaikan 0.5M-20M, daya 40W / M utawa 50W / M.

  • Pemanas Saluran Saluran Dingin kanggo Mesin pembeku

    Pemanas Saluran Saluran Dingin kanggo Mesin pembeku

    Dawane pemanas baris saluran duwe 0.5M, 1M, 1.5M, 2M, 3M, 4M, 5M, 6M, lan liya-liyane. Tegangan bisa digawe 12V-230V, daya 40W / M utawa 50W / M.

  • Silicone Karet Defrosting Dingin Kamar Saluran Pemanas

    Silicone Karet Defrosting Dingin Kamar Saluran Pemanas

    The Cold Room Drain Heater dawa bisa digawe 0.5M kanggo 20M, lan daya bisa digawe 40W / M utawa 50W / M, dawa kabel timbal 1000mm, werna saka pemanas pipe saluran bisa milih, abang, biru, putih (warna standar) utawa abu-abu.

  • Pemanas pipa saluran silikon

    Pemanas pipa saluran silikon

    Ukuran pemanas pipa yaiku 5 * 7mm, dawane bisa digawe 1-20M,

    Daya pemanas saluran yaiku 40W / M utawa 50W / M, 40w / M duwe stok;

    Dawane kabel timbal saka pemanas pipa saluran yaiku 1000mm, lan dawane bisa disesuaikan.

    Werna: putih (standar), abu-abu, abang, biru

  • Pemanas Pipa Silikon

    Pemanas Pipa Silikon

    Pemanas pipa saluran silikon: Pemanas pipa saluran dirancang kanggo nyegah pembentukan es ing pipa, sing gampang ngatasi masalah frost ing kulkas.
    — Instalasi sing gampang: Priksa manawa nyopot utawa medhot sumber listrik kulkas lan pasang pemanas saluran nggunakake peralatan safety sing ora bisa dipotong, disambung, ditambah utawa diowahi kanthi cara apa wae.
    -Digunakake kanthi akeh ing defrosting kulkas: Bagéan panggantos pemanas saluran saluran cocok kanggo umume kulkas, lan kudu bisa digunakake anggere ana papan kanggo saluran banyu.

  • Pemanas Garis Saluran Silikon Daya Konstan sing Cutable

    Pemanas Garis Saluran Silikon Daya Konstan sing Cutable

    Daya Pemanas Saluran Saluran tetep, daya bisa disesuaikan 40W / M utawa 50W / M.

    Dawane pemanas saluran silikon bisa dipotong lan nganggo kabel miturut panggunaan.

  • Silicone Defrost Drain Heater kanggo Kamar Dingin lan Kamar Freezer

    Silicone Defrost Drain Heater kanggo Kamar Dingin lan Kamar Freezer

    Saluran saluran kabel dadi panas dirancang kanggo glethakaken nang pipo kanggo saluran banyu saka thaw peralatan cooling diinstal ing kamar kadhemen. Padha mung bisa sak thawing cycles.We nyaranake nggunakake controller kanggo mesthekake resistances iki duwe umur layanan dawa.
    Cathetan: Rating daya sing paling umum digunakake yaiku 40 W/m.

  • Hot Sale 2M / 3M Silicone Drain Pipeline Sabuk Pemanas

    Hot Sale 2M / 3M Silicone Drain Pipeline Sabuk Pemanas

    Kabel pemanas saluran pipa njaga banyu ing suhu sekitar ‑40 ℃, yaiku kabel pemanas kanthi bagean 5mmx7mm lan dawane bisa disesuaikan saka 1M nganti 20M.
    Pemanas saluran saluran iki nduweni insulasi tahan banyu sing apik: Suhu pemanasan kabel paling dhuwur yaiku 70 ℃, sing ora bakal ngrusak pipa;Kajaba iku, iku rampung anti banyu lan duwe insulators pindho, supaya sampeyan bisa luwih aman nalika nggunakake.

  • 240V Silicone Drain Line Heater Pipe Kabel Pemanas

    240V Silicone Drain Line Heater Pipe Kabel Pemanas

    Karet silikon pipa pemanas kabel kinerja anti banyu apik, bisa digunakake kanggo udan, situs gas non-mbledhos peralatan industri utawa pipeline laboratorium, tank lan tank dadi panas, dadi panas lan jampel, bisa langsung tatu ing lumahing bagean digawe panas, instalasi prasaja , aman lan dipercaya.Cocog kanggo wilayah sing adhem, fungsi utama pipa lan sabuk pemanasan listrik silikon silikon khusus yaiku insulasi pipa banyu panas, thawing, salju lan es.Nduwe karakteristik tahan suhu dhuwur, resistensi kadhemen dhuwur lan resistensi tuwa.

     

  • Karet Silikon Defrosting Pipa Pemanasan Sabuk

    Karet Silikon Defrosting Pipa Pemanasan Sabuk

    Silicone karet saluran pipa dadi panas sabuk kinerja anti banyu apik, bisa digunakake kanggo udan, situs gas non-mbledhos peralatan industri utawa pipeline laboratorium, tank lan tank dadi panas, dadi panas lan jampel, bisa langsung tatu ing lumahing bagean digawe panas, prasaja instalasi, aman lan dipercaya.Cocog kanggo wilayah sing adhem, fungsi utama pipa lan sabuk pemanasan listrik silikon silikon khusus yaiku insulasi pipa banyu panas, thawing, salju lan es.Nduwe karakteristik tahan suhu dhuwur, resistensi kadhemen dhuwur lan resistensi tuwa.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2