Elemen Pemanas Oven

  • Elemen Pemanas Oven Listrik

    Elemen Pemanas Oven Listrik

    Elemen pemanas oven listrik bisa milih diameter tabung 6.5mm utawa 8.0mm, ukuran lan wujud bisa disesuaikan minangka syarat. Diameter tabung yaiku stainless steel 304, bahan tabung liyane bisa disesuaikan.

  • Elemen Pemanas Oven Panggangan Listrik

    Elemen Pemanas Oven Panggangan Listrik

    Elemen pemanas oven digunakake kanggo gelombang mikro, kompor, panggangan listrik. Bentuk pemanas oven bisa disesuaikan minangka gambar klien utawa sampel. Diameter tabung bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm utawa 10.7mm.

  • Elemen Pemanas Oven kanggo Pemanggang

    Elemen Pemanas Oven kanggo Pemanggang

    Wangun lan ukuran elemen pemanas oven pemanggang roti bisa disesuaikan minangka sampel utawa drawing.Oven diameter tabung pemanas kita duwe 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm lan on.Our standar pipe bahan stainless steel304.Yen sampeyan butuh bahan liyane, hubungi kita sadurunge.

  • Customized Tube Heater High Quality Oven Heating Tube

    Customized Tube Heater High Quality Oven Heating Tube

    Peralatan sing digunakake kanggo panas sauna uap garing, oven pangatusan, lan piranti liyane biasane nggunakake unsur pemanas.Pilih pipa kinerja dhuwur kanggo nyukupi syarat kanggo umur dawa, tahan karat, tahan panas, lan faktor liyane adhedhasar lingkungan layanan.

  • Oven Heating Element China Tuber Heater Supplier

    Oven Heating Element China Tuber Heater Supplier

    Pemanas JINGWEI yaiku Pemasok Pemanas Tuber China, elemen pemanas panggangan oven bisa disesuaikan minangka gambar utawa syarat sampeyan, bahan tabung bisa dipilih stainless steel 304 utawa SS321, lan liya-liyane.

  • Bagian Whirlpool #W10310274 Elemen Pemanas Tubular Kompor/Panggang Oven

    Bagian Whirlpool #W10310274 Elemen Pemanas Tubular Kompor/Panggang Oven

    Iki Whirlpool Bake Oven Element W10310274 minangka bagean panggantos kanggo oven. Iki kompatibel karo oven Whirlpool lan digunakake kanggo ngidini oven dadi panas nganti suhu sing tepat. Elemen pemanas oven dipasang ing sisih ngisor piranti. Oven tubular pemanas punika tabung stainless steel 304, ijo peteng. Mangga dipriksa kompatibilitas karo bagean sadurunge lan model piranti sadurunge nindakake panggantos iki.

  • Elemen Panggang Part # WP9760774 Elemen Pemanas Oven

    Elemen Panggang Part # WP9760774 Elemen Pemanas Oven

    Elemen pemanas oven WP9760774, digawe saka baja tahan karat 304 berkualitas tinggi, dikenal kanthi suhu dhuwur lan tahan karat, ngluwihi bahan baja biasa.Bahan iki duwe sawetara kaluwihan:

    1. Ngluwihi urip layanan
    2. Fungsi pemanasan cepet njamin masak cepet lan efisien
    3. Efisiensi konversi energi sing dhuwur, ngoptimalake panggunaan energi

  • DG47-00038B Bake Element kanggo Samsung Oven Tubular Heater

    DG47-00038B Bake Element kanggo Samsung Oven Tubular Heater

    Nomer bagean Pemanas Tubular Oven iki yaiku DG47-00038B, lan minangka unsur panggang kanggo Samsung. Paket kasebut minangka tabung pemanas kanthi siji tas, 35pcs siji karton.

  • Elemen Pemanas Oven Pizza Tubular Pabrik China

    Elemen Pemanas Oven Pizza Tubular Pabrik China

    Elemen Pemanas Pizza Oven digawe saka baja tahan karat sing berkualitas tinggi, bubuk magnesium oksida sing dimodifikasi, kawat paduan elektrotermal tahan dhuwur lan bahan liyane liwat peralatan lan teknologi produksi sing canggih.Panggunaan bubuk magnesium oksida sing dimodifikasi bisa nggawe beban permukaan tabung pemanas listrik tekan 7 watt / saben sentimeter persegi, yaiku 3 nganti 4 kaping komponen biasa.Wêdakakêna magnesium oksida sing diowahi bisa tahan suhu dhuwur nganti 700 ℃ utawa malah luwih dhuwur, supaya tabung pemanas listrik nduweni kinerja insulasi sing luwih apik lan efisiensi pemanasan sing dhuwur, saéngga bisa ningkatake umur layanan tabung pemanas listrik.Rod pemanasan annular uga duwe kaluwihan pemanasan cepet, pemanasan seragam lan boros panas sing apik.

  • Elemen Pemanas Stainless Steel China kanggo Oven Microwave

    Elemen Pemanas Stainless Steel China kanggo Oven Microwave

    Elemen pemanas listrik saka tabung pemanasan oven yaiku tabung logam minangka cangkang (wesi, stainless steel, tembaga, lan sapiturute), lan kawat paduan termal listrik spiral (kromium nikel, wesi kromium wesi) disebarake kanthi seragam ing sumbu tengah. saka tabung.Kekosongan diisi karo magnesia kristal kanthi insulasi sing apik lan konduktivitas termal, lan rong ujung tabung disegel karo silikon lan banjur diproses dening proses liyane.Elemen pemanas panggangan oven iki bisa nggawe hawa panas, cetakan logam lan macem-macem cairan.Tabung pemanasan oven digunakake kanggo panas cairan kanthi konveksi paksa.Nduwe karakteristik struktur sing prasaja, kekuatan mekanik sing dhuwur, efisiensi termal sing dhuwur, safety lan linuwih, instalasi sing gampang, umur layanan sing dawa lan liya-liyane.

  • Produsen China unsur pemanas gelombang mikro Tubular

    Produsen China unsur pemanas gelombang mikro Tubular

    Peralatan sing digunakake kanggo panas sauna uap garing, oven pangatusan, lan piranti liyane biasane nggunakake unsur pemanas.Pilih pipa kinerja dhuwur kanggo nyukupi syarat kanggo umur dawa, tahan karat, tahan panas, lan faktor liyane adhedhasar lingkungan layanan.

  • Produsen Tabung Pemanas Oven Pemanggang Stainless steel

    Produsen Tabung Pemanas Oven Pemanggang Stainless steel

    Struktur tabung pemanas oven listrik yaiku kanggo nyelehake kabel pemanas listrik ing tabung stainless steel 304, lan bagean longkangan diisi kanthi kenceng karo magnesium oksida kristal kanthi konduktivitas termal lan insulasi sing apik.Loro ujung kabel pemanas listrik disambungake karo sumber daya liwat rong batang utama.Wis kaluwihan saka struktur prasaja, umur dawa, efficiency termal dhuwur, kekuatan mechanical apik, lan bisa mbengkongaken menyang macem-macem wangun lan nggunakake aman.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2