Pemanas Defrost Stainless Steel kanggo Kulkas

Katrangan singkat:

Kulkas defrost bagean pemanas

1. Bahan: SS304

2. Diameter pipa ; 6.5mm

3. Dawane: 10inch, 12inch, 15inch, etc.

4. Tegangan: 110V .220V, utawa disesuaikan

5. Daya: selaras

6. dawa kabel timbal: 150-250mm


Detail Produk

Tag produk

Description kanggo pemanas

Tabung pemanasan defrost, dirancang kanggo peralatan pembekuan kayata freezer, kulkas lan mesin pembeku.Kanthi fungsi sing apik lan kinerja sing apik, pemanas defrosting kita njamin kemampuan defrosting kanthi efisiensi dhuwur ing lingkungan kelembapan sing dhuwur ing njero ruangan, suhu sing sithik, lan kejut kadhemen lan panas sing kerep.

Kanggo nyedhiyakake linuwih, kita wis nggawe cangkang njaba saka Pemanas Defrost nggunakake stainless steel.Materi sing kuat iki ora mung menehi resistensi karat sing apik nanging uga njamin konduktivitas termal sing dhuwur, saéngga distribusi panas sing cepet lan malah ing peralatan pembekuan.Kajaba iku, stainless steel nambah kekuatan sakabèhé lan daya tahan saka mesin ingkang ndamel benter defrost, supaya bisa nahan kahanan atos sing bisa ditemoni ing lingkungan beku.

Spesifikasi Heater

pemanas defrost 2

Nama produk:pemanas defrost

Bahan:SA304

daya: disesuaikan minangka dibutuhake

Tegangan: 110V-230V

dawa tabung:10-25inch, selaras

Lead kabel dawa: 15-25cm

Pilih Terminal:disesuaikan minangka dibutuhake

Paket: 100pcs siji karton

MOQ:500 pcs

wektu pangiriman:15-25 dina

 

pemanas defrost9

 

Desain lan pilihan sing disesuaikan

Data produk

jinis produk

  1. Bahan saka tabung: AISI304
  2. Tegangan: 110V-480V
  3. Diameter tabung: 6,5,8,0,10,7 mm
  4. Daya: 200-3500w
  5. Dawane tabung: 200mm-7500mm
  6. dawa kabel timbal: 100-2500mm

 

 

 

tabung pemanasan defrost

Aplikasi

1 (1)

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

pemanas defrost

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan