Elemen Pemanas Finned

  • Custom Finned Heating Element

    Custom Finned Heating Element

    Wujud Elemen Pemanas Sirip Kustom bisa digawe lurus, wangun U, wangun W utawa wangun khusus liyane. Diameter tabung bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, lan 10.7mm. Ukuran, voltase lan daya bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.

  • Tubular Strip Finned Heating Element

    Tubular Strip Finned Heating Element

    Tubular Strip Finned Heating Elements digunakake kanggo pemanasan konveksi paksa, sistem pemanasan udara utawa gas.Pemanas tubular / unsur pemanas disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi tartamtu.

  • Elemen Pemanas Tubular Sirip Stainless Steel

    Elemen Pemanas Tubular Sirip Stainless Steel

    Wangun Elemen Pemanas Tubular Sirip Stainless Steel bisa digawe lurus, wangun U, wangun M lan wangun khusus khusus. Daya unsur pemanas sirip bisa digawe kira-kira 200-700W, daya legth beda beda. Elemen pemanas sirip bisa luwih dhuwur tinimbang tabung panas stainless steel liyane.

  • Elemen Pemanas Tabung Finned

    Elemen Pemanas Tabung Finned

    Elemen Pemanas Tabung Finned digunakake bahan stainless steel 304, tabung lan strip kabeh yaiku SS304, diameter tabung bisa dipilih 6.5mm lan 8.0mm. Bentuk unsur pemanas tabung sirip yaiku U, lan uga bisa disesuaikan staright, W wangun utawa wangun adat liyane.

  • Tubular Stainless Steel Finned Elemen Pemanas

    Tubular Stainless Steel Finned Elemen Pemanas

    1. Ing stainless steel finned unsur panas digawe saka kualitas dhuwur stainless steel, resistance, awet dienggo;

    2. Unsur panas finned wis dadi panas seragam, kinerja termal apik lan efficiency termal dhuwur;

    3. Ora gampang kanggo umur: tahan suhu dhuwur, ora gampang kanggo umur, umur layanan dawa;

    4. FAST HEAT CONDUCTION: Kinerja stabil, konduksi panas cepet, efek pemanasan sing apik;

    5. stainless steel finned unsur panas digunakake digunakake ing akeh jinis opens, kamar baking, pengawetan panas, peralatan air conditioning, pangan, Perkakas pangan;

  • 220V SS304 Air Finned Tube Heater

    220V SS304 Air Finned Tube Heater

    Spesifikasi Pemanas Tube Finned bisa disesuaikan minangka syarat klien, Bentuk kita duwe lurus, wangun U, wangun M lan wangun khusus liyane. Tabung pemanasan sirip wis tatu ing permukaan tabung pemanas listrik stainless steel kanggo nggedhekake permukaan boros panas lan nambah kacepetan boros panas, supaya minangka kanggo èfèktif ngontrol urip layanan saka tabung panas elektrik.

  • Kualitas apik Stainless Steel Electric Finned Air Tubular Heater

    Kualitas apik Stainless Steel Electric Finned Air Tubular Heater

    Electric Finned Air Tubular Heater asring langsung digunakake kanggo kobong garing gundhul ing udhara, struktur ing pipa stainless steel menyang kabel dadi panas, lan ing bagean longkangan tightly kapenuhan konduktivitas termal apik lan jampel saka bubuk oksida, metu saka terminal utawa langsung timbal suhu dhuwur.Pemanas Strip Finned nduweni karakteristik struktur sing prasaja, kekuatan mekanik sing dhuwur, bisa ditekuk ing macem-macem wujud, efisiensi termal sing dhuwur, aman lan dipercaya, instalasi gampang, kekuatan mekanik sing apik, umur layanan sing dawa lan liya-liyane.

    Tabung pemanas tubular udara bisa ngetokake hawa stasioner utawa obah, lan bisa nyawiji logam ringan lan cetakan logam lan macem-macem cairan.

  • Produsen China Air Finned Tubular Heater Elements

    Produsen China Air Finned Tubular Heater Elements

    The winding Finned Tubular Heater Elements minangka strip baja kanthi jembar nduwurke tumpukan seragam 6 - 7mm ing tabung pemanasan stainless steel lancar kanthi peralatan khusus.Kekandelan saka tabung pemanas listrik sing nduwurke tumpukan yaiku diameter pipa + strip baja *2.Dibandhingake karo unsur biasa, area boros panas ditambahi 2 nganti 3 kaping, yaiku, beban daya permukaan sing diidini dening unsur sirip yaiku 3 nganti 4 kali saka unsur biasa.Amarga shortening saka dawa komponen, mundhut panas dhewe wis suda, lan wis kaluwihan saka dadi panas cepet, dadi panas seragam, kinerja boros panas apik, efficiency termal dhuwur, urip dawa, ukuran cilik saka piranti dadi panas. lan biaya kurang ing kahanan daya padha.

  • Kualitas dhuwur finned tubular Heating element Tube Heater

    Kualitas dhuwur finned tubular Heating element Tube Heater

    Tabung pemanas yaiku tabung logam kanggo cangkang, ing sadawane tengah tabung kanthi roto-roto disebarake spiral kawat paduan pemanasan listrik (nikel-kromium, wesi-kromium) ngisi celah sing dipadhetke kanthi insulasi sing apik lan konduktivitas termal saka pasir magnesium oksida, ujung loro tutuk tabung karo silikon utawa segel keramik.

  • China Pabrik Stainless Steel Air Fnned Heater

    China Pabrik Stainless Steel Air Fnned Heater

    Tabung pemanas listrik sirip stainless steel yaiku nglelebke panas logam ing permukaan unsur biasa, lan area boros panas ditambahake 2 nganti 3 kaping dibandhingake karo unsur biasa, yaiku, beban daya permukaan sing diidini dening unsur sirip. punika 3 kanggo 4 kaping saka unsur biasa.Amarga shortening saka dawa komponèn, mundhut panas dhewe wis suda, lan ing kahanan daya padha, wis kaluwihan saka cepet dadi panas, dadi panas seragam, kinerja boros panas apik, efficiency termal dhuwur, umur layanan dawa, ukuran cilik saka piranti dadi panas lan kurang biaya.Miturut syarat pangguna, desain sing cukup gampang dipasang.

  • Pemanas Tube Finned Listrik kanggo Industri

    Pemanas Tube Finned Listrik kanggo Industri

    Pemanas Tube Finned Listrik yaiku sink panas stainless steel sing dibungkus ing permukaan unsur pemanasan, lan area boros panas ditambah 2 nganti 3 kaping dibandhingake karo tabung pemanasan biasa liyane, yaiku, beban daya permukaan sing diidini dening unsur sirip. punika 3 kanggo 4 kaping saka unsur panas biasa.Amarga shortening saka dawa komponèn, mundhut panas dhewe wis suda, lan ing kahanan daya padha, wis kaluwihan saka cepet dadi panas, dadi panas seragam, kinerja boros panas apik, efficiency termal dhuwur, umur layanan dawa, ukuran cilik saka piranti dadi panas lan kurang biaya.

  • Tabung Pemanas Elemen Udara Stainless Steel

    Tabung Pemanas Elemen Udara Stainless Steel

    Finned Air Element Heating Tube utamane cocok kanggo pemanasan udara, amarga tabung karo sirip, bisa nindakake dissipation panas sing efektif.Tabung Pemanas bisa disesuaikan miturut pelanggan kanggo duwe wujud sing beda, beda dawa.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2