Immersion Heating Tube

  • Listrik Tubular Water Immersion Heater

    Listrik Tubular Water Immersion Heater

    The Tubular Water Immersion Heater kita duwe stainless steel 201 lan stainless steel 304, ukuran flange duwe DN40 lan DN50, daya lan dawa tabung bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Pabrik China Electric Tubular Flange Water Immersion Heater

    Pabrik China Electric Tubular Flange Water Immersion Heater

    Tabung pemanas flange uga dikenal minangka pipa panas listrik flange (uga dikenal minangka pemanas listrik plug-in), yaiku panggunaan unsur pemanas listrik berbentuk pipa U, pirang-pirang tabung panas listrik berbentuk U sing dilas ing pemanasan terpusat flange, miturut kanggo dadi panas spesifikasi desain media sing beda-beda, miturut syarat konfigurasi daya sing dipasang ing tutup flange, dilebokake ing materi sing bakal digawe panas.A jumlah gedhe saka panas cemlorot dening unsur panas ditularaké kanggo medium digawe panas kanggo nambah suhu saka medium kanggo nyukupi syarat proses dibutuhake, kang utamané dipigunakaké kanggo dadi panas ing mbukak lan ditutup tank solusi lan bunder / sistem loop.

  • Grosir Stainless Steel 304 Flange Immersion Heater kanggo Banyu

    Grosir Stainless Steel 304 Flange Immersion Heater kanggo Banyu

    Pemanas kecemplung flange nganggo jas tabung baja tahan karat, bubuk magnesium oksida sing dimodifikasi, kawat paduan elektrotermal nikel-kromium kinerja dhuwur lan bahan liyane.Seri iki pemanas banyu tubular bisa digunakake digunakake ing banyu dadi panas, lenga, online, solusi nitrat, solusi asam, solusi alkali lan logam titik leleh kurang (aluminium, seng, timah, alloy Babbitt).Nduwe efisiensi pemanasan sing apik, suhu seragam, tahan suhu dhuwur, tahan korosi lan kinerja safety sing apik.

  • Elemen Pemanas Immersion Stainless Steel

    Elemen Pemanas Immersion Stainless Steel

    Unsur pemanasan kecemplung stainless steel minangka unsur pemanasan sing tahan lama lan efisien sing umum digunakake ing aplikasi pemanasan cair.Nduwe resistensi korosi sing dhuwur lan bisa digunakake ing suhu sing dhuwur, saengga cocog kanggo panggunaan industri lan komersial.