Pemanas Tabung Aluminium Kab

Defrost tabung aluminiumpemanaskaro tabung aluminium minangka operator, kabel karet silikon dadi panas diselehake ing tabung aluminium lan digawe saka macem-macem wujud komponen pemanas listrik, digunakake digunakake ing kulkas online digawe adhem, freezers, lemantun anggur lan defrosting liyane, thawing lan saluran dadi panas lan peralatan panas elektrik liyane.Produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Iran, Polandia, Republik Ceko, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Chili, Argentina lan negara liyane.Lan wis CE, RoHS, ISO lan sertifikasi internasional liyane.Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna lan njamin kualitas paling sethithik setaun sawise dikirim.Kita bisa menehi sampeyan solusi sing tepat kanggo kahanan win-win.

 

  • China Aluminium Tube Defrost Heater

    China Aluminium Tube Defrost Heater

    Jingwei heater yaiku pabrik pemanas tabung aluminium China, spesifikasi tabung pemanas aluminium bisa disesuaikan minangka gambar utawa conto klien. Saiki, kita wis ngasilake sawetara pemanas defrost aluminium utamane diekspor menyang Mesir lan negara Timur Tengah liyane, yen sampeyan kudu hubungi kita.

  • Pemanas Defrost Aluminium Tubular kanggo Kulkas

    Pemanas Defrost Aluminium Tubular kanggo Kulkas

    Tabung pemanas defrost aluminium digunakake kanggo defrosting kulkas, ukuran pemanas, bentuk, daya lan voltase bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

  • Aluminium Tubular Freezer Defrost Heater Element kanggo Pasar Mesir

    Aluminium Tubular Freezer Defrost Heater Element kanggo Pasar Mesir

    Papat model Aluminium Freezer Defrost Heater iki didol ing Mesir lan Timur Tengah lan pasar kulkas liyane, perusahaan kita bisa ngatur tas pemanas defrost aluminium lan kothak njaba miturut syarat pelanggan.Ing wektu sing padha, kita uga ngasilake telung pemanas aluminium foil, masing-masing L-420mm, L-520mm lan pemanas foil segitiga.

  • Customized Evaporator Aluminium Tube Heater DA81-01691A

    Customized Evaporator Aluminium Tube Heater DA81-01691A

    Model Pemanas Tabung Aluminium Evaporator yaiku DA81-01691A, kita bisa nyetel pemanas tabung aluminium ing ngisor gambar utawa conto custoner, lan MOQ yaiku 200pcs.

  • Evaporator Defrosting Tubular Aluminium Heating Element

    Evaporator Defrosting Tubular Aluminium Heating Element

    Unsur pemanas aluminium tubular nduweni kemampuan ewah-ewahan bentuk plastik sing apik lan bisa ditekuk dadi macem-macem struktur kanthi bentuk kompleks, sing nambah adaptasi kanggo macem-macem bentuk spasial.Kajaba iku, tabung aluminium nduweni konduktivitas termal sing apik lan nambah efek pemanasan defrosting.

    Umumé, iki utamané dipigunakaké kanggo defrosting lan thawing saka kulkas, freezer lan peralatan panas elektrik liyane.Pemanasan cepet, seragam lan aman, lan suhu sing dibutuhake bisa dipikolehi kanthi ngontrol Kapadhetan daya, bahan insulasi, ngalih suhu, kahanan boros panas, lsp.

  • Pabrik Aluminium Defrost Heater Evaporator Element kanggo Mesir

    Pabrik Aluminium Defrost Heater Evaporator Element kanggo Mesir

    Pemanas defrosting tabung aluminium cocok kanggo voltase dirating ngisor 250V, 50 ~ 60Hz, kelembapan relatif ≤90%, suhu sekitar -30 ℃ ~ + 50 ℃ ing lingkungan pemanasan daya.Iku heats kanthi cepet, roto-roto lan aman, lan digunakake digunakake ing defrosting, defrosting lan saluran dadi panas saka kulkas, freezer, lemari anggur, etc., uga jampel saka peralatan panas elektrik liyane.Pemanasan cepet, seragam lan aman, lan suhu sing dibutuhake bisa diduweni liwat kontrol Kapadhetan daya, bahan insulasi, ngalih suhu, kondisi boros panas, etc.

  • Tabung Aluminium Kulkas Defrost Heater

    Tabung Aluminium Kulkas Defrost Heater

    Tabung pemanasan defrost aluminium dirancang kanggo cocog karo macem-macem aplikasi lan minangka pendamping sing cocog kanggo kulkas, freezer, freezer lan peralatan pemanasan liyane.

    Spesifikasi bisa disesuaikan minangka conto utawa gambar pelanggan.

  • Evaporator Aluminium Defrost Heater Tube

    Evaporator Aluminium Defrost Heater Tube

    Tabung aluminium minangka operator, kabel panas ing tabung aluminium lan digawe saka macem-macem wujud komponen pemanas listrik, pemanas tabung aluminium umume nggunakake insulasi karet silikon saka kabel panas.

  • Heater kulkas bagean asli karo vde defrosting kulkas tabung dadi panas

    Heater kulkas bagean asli karo vde defrosting kulkas tabung dadi panas

    Pemanas pipa aluminium nggunakake pipa aluminium minangka operator, tabung panas aluminium umum kanggo insulasi kanthi suhu maksimal karet silikon ing ngisor 150 ° C.

  • Unsur pemanas tabung aluminium kanggo pemanas defrost listrik kulkas

    Unsur pemanas tabung aluminium kanggo pemanas defrost listrik kulkas

    Pemanas tabung aluminium biasane nggunakake karet silikon minangka insulasi kabel panas, kanthi kabel panas dilebokake ing tabung aluminium lan dibentuk saka macem-macem jinis komponen pemanas listrik.

  • Maneka Ukuran Elemen Pemanas Al-Tube Elemen Pemanas

    Maneka Ukuran Elemen Pemanas Al-Tube Elemen Pemanas

    Masalah efek refrigerasi sing ora apik sing ditimbulake dening defrosting sing tantangan ing macem-macem freezer lan lemari kulkas wis ditanggulangi kanthi pangembangan mesin pemanas defrost.Tabung baja tahan karat digunakake kanggo nggawe pemanas defrost.

    Loro-lorone ujung bisa ditekuk lan bisa digawe ing wangun apa wae sing dikarepake pangguna.Sampeyan bisa uga gampang daratan ing penggemar kelangan lan sheet condenser karo defrosting ngisor ing kontrol elektronik ing tray koleksi banyu.

    Pemanas defrost nduweni kualitas kaya stabilitas lan ketergantungan sing apik, kekuwatan listrik sing dhuwur, resistensi insulasi sing apik, anti-karat lan tuwa, kapasitas kakehan sing kuat, bocor arus minimal, umur layanan sing dawa, lsp.