Kenapa Pilih AS

1. Babagan rega: Rega bisa dirundingake.Bisa diganti miturut ukuran lan jumlah sampeyan.

 

2. Babagan conto: Samples mbutuhake ragad sampel, bisa nindakake pengiriman barang utawa sampeyan mbayar biaya luwih dhisik.

3. Babagan MOQ: Kita bisa nyetel miturut kabutuhan sampeyan.

4. About OEM / OFM: Ya, OEM & ODM pesenan olèh.Sampeyan bisa ngirim desain lan logo dhewe, Kita bisa mbukak cetakan anyar lan print utawa emboss logo apa wae kanggo sampeyan.

5. Babagan ijol-ijolan: Mangga email kula utawa chatting karo kula ing penak.

6. Kualitas dhuwur: Nggunakake bahan berkualitas tinggi lan nggawe sistem kontrol kualitas sing ketat, nemtokake wong sing tanggung jawab kanggo saben bagean produksi, saka tuku bahan mentah nganti perakitan.

7. Bengkel cetakan, model sing disesuaikan bisa digawe miturut jumlahe.

8. We offer layanan paling apik sing kita duwe.Tim sales sing berpengalaman siap kerja kanggo sampeyan.

9. materi prawan anyar digunakake kanggo saben produk.