Apa Pilih Kita

Produk Unggulan

  • index_company_intr

Babagan awake dhewe

Shengzhou Jinwei Electric Heating Appliance Co., Ltd., fokus ing R&D, produksi lan dodolan unsur pemanas, riset, produksi lan marketing perusahaan kekuatan terpadu.Pabrik dumunung ing Shengzhou, Provinsi Zhejiang.Liwat akumulasi jangka panjang bakat, dana, peralatan, pengalaman manajemen lan aspek liyane, perusahaan nduweni teknologi lan kemampuan pangembangan bisnis sing relatif kuwat, tata letak industri global, lan misuwur ing omah lan ing luar negeri amarga kualitas produk sing unggul lan layanan sawise-sales kualitas dhuwur.

Tekane Anyar

mitra