Home Brew Sabuk

  • China Silicone Bir Ngarep Brew Heater

    China Silicone Bir Ngarep Brew Heater

    Pemanas brew ngarep digawe kanggo karet silikon, jembar sabuk saka pemanas minuman duwe 14mm lan 20mm, dawa sabuk 900mm, plug bisa dipilih USA, UK, Euro, Australia, lsp.

  • Home Brewing Silicone Fermenter Pemanasan Sabuk

    Home Brewing Silicone Fermenter Pemanasan Sabuk

    Sabuk Pemanas Fermenter utamane digunakake kanggo nggawe bir ing omah, dawane sabuk 900mm, dawa kabel listrik yaiku 1900mm;plug pemanas bir bisa disesuaikan miturut negara pelanggan, utamane Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Inggris plug;sabuk pemanasan fermentasi utamane didol ing macem-macem platform kayata Amazon lan eBay.

  • Sabuk Pemanas Fermentasi Silikon Ngarep Brew kanggo Pembuatan Anggur Bir

    Sabuk Pemanas Fermentasi Silikon Ngarep Brew kanggo Pembuatan Anggur Bir

    Sabuk pemanas fermentasi digawe kanggo karet silikon, ambane 14mm lan 20mm; Dawane sabuk 900mm, bisa ditambahake termostat lan dimmer;

    Werna pemanas bir omah duwe abang, biru, ireng, abang, oranye lan liya-liyane, plug uga bisa disesuaikan.

  • Kualitas Tinggi Silicone Blet Fermentasi Bir Brew Heater kanggo Ngarep

    Kualitas Tinggi Silicone Blet Fermentasi Bir Brew Heater kanggo Ngarep

    Jembaré Pemanas Bir Brew Fermentasi kita duwe 14mm lan 20mm, watt kira-kira 20-25W, dawane sabuk 900mm, plug bisa disesuaikan minangka syarat klien.

     

  • Great Performance Ngarep Gunakake Brewing Heater Belt

    Great Performance Ngarep Gunakake Brewing Heater Belt

    Brewing Heater Belt bisa disesuaikan minangka kabutuhan klien, spek standar kita kaya ing ngisor iki:

    1. jembaré sabuk duwe 14mm lan 20mm;

    2. Tegangan bisa digawe saka 110V kanggo 240V

    3. dawa sabuk punika 900mm lan dawa line daya 1900mm

    4. plug bisa selaras USA plug, UK plug, Euro plug lan ing.

  • Grosir 20mm Silicone Rubber Belt Ngarep brewing Fermentasi Pemanas

    Grosir 20mm Silicone Rubber Belt Ngarep brewing Fermentasi Pemanas

    Pemanas fermentasi home brew utamane digunakake kanggo nggawe bir, daya sabuk pemanas brew yaiku 25-30W, suhu permukaan sabuk kira-kira 30-40 ℃, alon-alon anget fermentor sampeyan 5 nganti 20 Deg Fahrenheit ing ndhuwur suhu kamar, sampurna kanggo Bir, Mead & Winemaking.

    Spesifikasi sabuk pemanasan fermentasi bisa disesuaikan minangka kabutuhan klien, jembaré bisa dipilih 14mm utawa 20mm, lan dawa sabuk kira-kira 900mm, dawane saluran listrik kira-kira 1800mm (contaion plaug), miturut negara nggunakake, plug bisa Pilih nganggo plug USA, plug UK, plug Euro, lan liya-liyane.

  • Pabrik Brew Mat Fermentasi Pemanasan Mat karo Thermostat

    Pabrik Brew Mat Fermentasi Pemanasan Mat karo Thermostat

    1. Pad pemanasan omah kanggo nggawe bir & anggur
    2. A brewing heat pad cocok kanggo carboys, gedhe lan cilik brewing prau.
    2. Tetep tikar pemanas bir/anggur ing suhu sing bener penting kanggo mesthekake yen bir lan anggur ora mung wiwit fermentasi nanging uga nyedhiyakake fermentasi sing wis rampung & kanggo mesthekake yen kabeh gula diowahi.

  • Home Brew Heat Mat Heating Pad kanggo Bir Wine Spirits Fermenter

    Home Brew Heat Mat Heating Pad kanggo Bir Wine Spirits Fermenter

    Pad Pemanasan Ngarep Brew 25 watt ngunggahake suhu kanthi 3-11 ℃ ing ndhuwur lingkungan, njamin fermentasi sing konsisten.Kanthi lumahing PVC anti banyu lan safety shut-off, iku aman lan gampang kanggo nggunakake.Cocog kanggo fermentasi kaca lan plastik, iku tambahan sing sampurna kanggo persiyapan bir.Kalebu termometer gratis kanggo ngawasi suhu sing akurat.

    Mat pemanas masakan bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan, plug bisa dirancang dening USA, Euro.UK, Australia, lsp.

  • Ngarep Bir Brewing Panas Mat

    Ngarep Bir Brewing Panas Mat

    Home Beer Brewing Heat Mat bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan; ana rong wujud, siji bunder lan liyane persegi dowo, Plug saka mat pemanasan brew bisa dipilih miturut area panggunaan sing beda, plug US, plug UK, Euro plug, lan liya-liyane. Warna uga bisa dipilih lan bisa dicithak logo ing tikar.

  • Silicone Belt Homebrew Heater

    Silicone Belt Homebrew Heater

    Kanggo ngedongkrak suhu homebrew 10 ° ndhuwur suhu kamar, bungkus 25-wattBrew Belt Heatersekitar 6-9 galon fermentasi plastik.dirancang kanggo nggawe fermenter plastik dadi fermenter sing dikontrol suhu lan mbantu njaga suhu fermentasi minimal.

  • Pemanas Kabel ngarep brewing Heater

    Pemanas Kabel ngarep brewing Heater

    Kabel pemanas bisa nyegah pembekuan pipa lan ngidini banyu mili normal ing ngisor 0 ° C

    Kabel pemanas nggunakake termostat kanggo ngirit energi.

    Kabel pemanasan cocok kanggo tabung logam utawa pipa plastik sing diisi banyu.