Gambaran Umum / Profil Perusahaan

21

Profil Perusahaan

Shengzhou Jinwei Electric Heating Appliance Co., Ltd., fokus ing R&D, produksi lan dodolan unsur pemanas, riset, produksi lan marketing perusahaan kekuatan terpadu.Pabrik dumunung ing Shengzhou, Provinsi Zhejiang.Liwat akumulasi jangka panjang bakat, dana, peralatan, pengalaman manajemen lan aspek liyane, perusahaan nduweni teknologi lan kemampuan pangembangan bisnis sing relatif kuwat, tata letak industri global, lan misuwur ing omah lan ing luar negeri amarga kualitas produk sing unggul lan layanan sawise-sales kualitas dhuwur.Ana luwih saka 2000 pelanggan koperasi ing omah lan ing luar negeri, lan produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara, lsp.

Produk utama kalebu

1. Defrost unsur panas, iku ditrapake ing unit adhem, online adhem, kulkas lan mesin pembeku 'Pipa panas kanggo open, mesin ngumbah, mesin ingkang ndamel benter banyu listrik, lan sapiturute.

2. Pemanas karet silikon: bantalan pemanas, pemanas crankcase, pemanas pipa saluran, kabel pemanas karet silikon (pemanas lawang defrost), lan liya-liyane.

3. Aluminium tabung pemanas kanggo kulkas lan mesin pembeku defrosting.

4. Kulkas lan mesin pembeku defrosting aluminium foil mesin ingkang ndamel benter, pangan jampel dadi panas pad lan dadi panas pad karo aluminium foil minangka bahan mentahan.

5. piring panas aluminium

6. unsur pemanas adat liyane.

Kekuwatan Perusahaan

Shengzhou Jinwei Electric Heating Appliance Co., Ltd., kalebu area sekitar 8000m².Ing taun 2021, kabeh jinis peralatan produksi maju wis diganti, kalebu mesin ngisi bubuk, mesin nyusut pipa, peralatan mlengkung pipa, lan sapiturute, sing wis nambah efisiensi produksi perusahaan.Saiki, rata-rata output saben dina kira-kira 15000pcs.Ing 2022, peralatan tungku annealing suhu dhuwur sing gedhe bakal dienal kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan domestik lan manca.

Kita ora mung ngerti babagan wilayah iki, nanging uga njaga sikap ilmiah sing ketat.Operasi kita strictly miturut sistem kontrol kualitas kang paling penting kanggo ajining diri saka perusahaan, kita ngerti rumiyin reputasi punika gesang perusahaan .Prinsip kita "kualitas lan layanan" bakal nggawe customer éling sing iku worth kanggo cooperated. karo kita.

212
112

Tim Perusahaan

Perusahaan nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake karyawan kanthi panggung kanggo mujudake impen, nglatih karyawan sing apik banget, lan ngrangsang semangat lan motivasi diri.Wis ngembangake tim elit, tim produksi sing stabil lan berpengalaman, lan tim R&D sing bermutu lan berpendidikan tinggi.Perusahaan mbantu tuwuhing karyawan, ngetrapake manajemen manungsa, lan duwe sistem latihan lan promosi sing sampurna.Iku juragan paling apik ing atine karyawan lan partner paling apik ing atine pelanggan.

Budaya Perusahaan

Nilai

Nuduhake sukses karo karyawan, tuwuh karo pelanggan, pengalaman profesional, lan pangembangan industri.

sesanti

Mimpin pangembangan industri lan ngupayakake mbangun platform rantai industri internasional kanggo industri pemanasan listrik.