Produk

  • tes

    tes

    Paramenters Produk Jeneng Porduct Defrost Heater Tube Kelembapan Negara Insulasi Resistance ≥200MΩ Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ Kelembapan Negara Kebocoran Saiki ≤0.1mA Beban lumahing ≤3.5W/cm2 Diameter tabung 6.5mm, 10.7mm, 8.0mmWangun lurus, wangun U, wangun W, etc.Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal) Ketahanan terisolasi ing banyu 750MOhm Gunakake Elemen Pemanas Defrost Panjang tabung 300-7500mm Panjang kawat timah 700-1000mm (cu...
  • Elemen Pemanas Evaporator Defrost China

    Elemen Pemanas Evaporator Defrost China

    Bentuk Elemen Pemanas Evaporator Defrost duwe tabung tunggal, tabung ganda, wangun U, wangun W, lan sapiturute. Dawane tabung bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

  • China 200 * 200 Aluminium Cast-in Heater Plate

    China 200 * 200 Aluminium Cast-in Heater Plate

    Plate Pemanas Aluminium Cast-in sing ditampilake ing gambar yaiku 200 * 200mm, siji set ngemot piring pemanasan ndhuwur + dhasar dhasar. Tegangan bisa digawe 110V utawa 220V.

  • China Silicone Rubber Heating Pads

    China Silicone Rubber Heating Pads

    China Silicone Heating Pads kekandelan punika 1.5mm, lan wangun bisa mad persegi dowo, kothak utawa selaras shape.The silikon karet dadi panas pad bisa ditambahake 3M adhesive lan suhu winates utawa kontrol suhu.

  • Listrik Tubular Water Immersion Heater

    Listrik Tubular Water Immersion Heater

    The Tubular Water Immersion Heater kita duwe stainless steel 201 lan stainless steel 304, ukuran flange duwe DN40 lan DN50, daya lan dawa tabung bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Sabuk Pemanas Kompresor kanggo Air Conditioner

    Sabuk Pemanas Kompresor kanggo Air Conditioner

    Sabuk Pemanas Kompresor digunakake kanggo crankcase AC, sabuk pemanas crankcase kita duwe 14mm lan 20mm, dawa sabuk bisa digawe sawise circumference Crankcase Panjenengan.

  • China Aluminium Tube Defrost Heater

    China Aluminium Tube Defrost Heater

    Jingwei heater yaiku pabrik pemanas tabung aluminium China, spesifikasi tabung pemanas aluminium bisa disesuaikan minangka gambar utawa conto klien. Saiki, kita wis ngasilake sawetara pemanas defrost aluminium utamane diekspor menyang Mesir lan negara Timur Tengah liyane, yen sampeyan kudu hubungi kita.

  • China Aluminium Heat Press Plate

    China Aluminium Heat Press Plate

    Pemanas Jingwei minangka pabrik piring panas aluminium profesional, kita duwe macem-macem ukuran cetakan piring pemanasan aluminium, kayata 100 * 100mm, 120 * 120mm, 290 * 380mm, 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, lan liya-liyane on.The voltase saka aluminium hot plate punika 110V utawa 220V.

  • Defrost Kamar Kadhemen Heating Tube

    Defrost Kamar Kadhemen Heating Tube

    Tabung pemanas ruangan kadhemen digunakake kanggo defrosting hawa adhem, bentuk gambar tabung pemanasan defrost yaiku jinis AA (tabung lurus pindho), adat dawa tabung ngetutake ukuran hawa adhem, kabeh pemanas defrost bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

  • Aruki 6M 60W Defrost Wire Heater kanggo Kulkas

    Aruki 6M 60W Defrost Wire Heater kanggo Kulkas

    Pemanas Kawat Defrost kanggo bahan Kulkas yaiku PVC.

    1. dawa iku 6M, 220V / 60W.

    2. Wire diameteripun punika 2.8mm

    3. Warna: Pink

  • Silicone Rubber Drainpipe Band Heater

    Silicone Rubber Drainpipe Band Heater

    The drainpipe band mesin ingkang ndamel benter bisa digunakake kanggo pipe line lan uga bisa digunakake kanggo defrost saluran online saka chiller.The jembaré sabuk saka saluran pipe pemanas sabuk punika 20mm,25mm,30mm lan on.The dawa bisa selaras saka 1M nganti 20M, dawa liyane bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Plat Pemanas Aluminium Foil

    Plat Pemanas Aluminium Foil

    Plat Pemanas Aluminium Foil bisa digunakake kanthi akeh ing defrosting beku kulkas, insulasi panganan, peralatan rumah tangga, peralatan insulasi, ‌ rice cooker, ‌ microwave oven, ‌ kothak andhuk, ‌ lemari disinfeksi, ‌ dhasar tank iwak, lsp. wangun mesin ingkang ndamel benter aluminium foil bisa selaras minangka syarat.