Pemanas Aluminium Foil Listrik kanggo Anget Pangan

Katrangan singkat:

Pemanas aluminium foil minangka pilihan pemanasan anyar sing bisa disesuaikan karo ukuran lan wujud apa wae lan nganti 60% luwih murah tinimbang bantalan pemanas silikon konvensional,

Pemanas Permukaan sing Hemat Biaya lan Serbaguna kanggo Macem-macem Aplikasi

1. Wangun lan ukuran bisa disesuaikan;

2. Bisa ditambahake thermostat akurat;

3. Suhu pemanasan bisa tekan 149 ℃.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Pemanas Aluminium Foil

Pemanas aluminium foil bisa dadi PVC suhu dhuwur utawa kabel pemanas terisolasi silikon. Kabel iki diselehake ing antarane rong lembaran aluminium foil.Unsur aluminium foil nduweni backing adesif minangka standar kanggo ndandani cepet lan gampang ing wilayah sing mbutuhake pangopènan suhu.

Pemanas kita nggunakake lembaran sing nggambarake resistensi suhu dhuwur minangka insulasi, sing bisa nggambarake panas 99%, dibandhingake karo materi liyane, sing luwih efisien lan hemat energi.

pemanas aluminium foil46

Spesifikasi Heater

 pemanas aluminium foil23

Nama produk:Pemanas Aluminium Foil

Bahan Pemanasan:PVC utawa karet silikon kabel pemanasan

Tegangan:12V-230V

daya:disesuaikan

Wangun:bunder, persegi dowo utawa wangun liyane

Paket:karton

MOQ:200 pcs

wektu pangiriman:15 dina

 

Aplikasi

Pemanas aluminium foil digunakake kanthi wiyar, kalebu papan insulasi panganan peralatan rumah tangga, pot rebusan sarang manuk, penanak nasi, kompor gelombang cahya, mesin yogurt, lemari njupuk, kothak njupuk, tutup kursi jamban pinter, defrosting kulkas lan insulasi termal liyane produk dadi panas digunakake.

1 (1)

Fitur saka piring pemanas aluminium foil

1. Kabeh bahan sing digunakake kanggo pemanas aluminium foil PAMAENS wis terisolasi, saengga pemanas kasebut aman digunakake

2. Muilt-strand kabel panas, efficiency panas dhuwur lan tingkat Gagal kurang

3. Nggambarake sheet minangka lapisan insulasi, sing bisa nggambarake 99% panas, ningkatake efisiensi pemanasan lan tingkat irit energi

4. Intensifikasi aluminium foil sheet minangka liner lan lapisan pangayoman, kang wis jampel apik lan luwih awet.

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

pemanas defrost

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan