Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Kompresor

Katrangan singkat:

Luwih saka 25 taun pengalaman ing silikon crankcase pemanas adat.

1. Jembaré sabuk: 14mm, 20mm, 25mm, 30mm, lsp.

2. dawa sabuk, daya lan dawa bisa selaras.

Kita minangka pabrik, supaya paramèter produk bisa disesuaikan miturut syarat dhewe, rega luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi silikon crankcase heater

Ingsabuk pemanas kompresor karet silikoncocok kanggo kabeh jinis crankcases ing air conditioning lan industri kulkasan, lan fungsi utamané kanggo supaya nyawiji refrigerant lan lenga beku.Nalika suhu irungnya, refrigerant bakal luwih cepet lan komprehensif dipun bibaraken menyang lenga beku, supaya refrigerant gas condenses ing pipo lan ngumpulake ing crankcase ing wangun Cairan, yen ora tilar ing wektu, bisa nimbulaké Gagal lubrication kompresor, ngrusak crankcase lan oranye, dadi panas sabuk uga cocok kanggo macem-macem peralatan industri nawakke, pipo, nawakke lan wadhah liyane saka panas lan jampel.Utamane kasusun saka bahan pemanas listrik lan bahan insulasi, bahan pemanas listrik yaiku jalur campuran nikel-kromium, kanthi pemanasan cepet, efisiensi termal sing dhuwur, umur layanan sing dawa lan karakteristik liyane, bahan insulasi yaiku serat kaca tanpa alkali multi-lapisan, kanthi resistance suhu apik lan kinerja jampel dipercaya.

pemanas crankcase 1

Karet silikon ndadekakemesin pemanas crankcasestabilitas dimensi tanpa ngorbanake keluwesan.Wiwit ana materi cilik kanggo misahake komponen saka bagean, transfer panas cepet lan efisien.Pemanas fleksibel karet silikon kasusun saka unsur kawat-tatu, lan struktur pemanas ndadekake banget tipis lan cocok kanggo aplikasi ing ngendi papan diwatesi.

Data teknis kanggo pemanas crankcase kompresor

1. Terus-terusan Max Gunakake Suhu: 250 ℃;Suhu Ambient Minimal: 40 ℃ ngisor nol

2. Kapadhetan daya lumahing Max: 2W / cm?

3. Min Nggawe Kekandelan: 0.5mm

4. Max Gunakake Tegangan: 600V

5. Daya Presisi Range: 5%

6. Insulation Resistance: > 10M-2

7. Tahan Tegangan:> 5KV

Aplikasi lan fungsi

1. Nalika kondhisi hawa digunakake ing kondisi kadhemen abot, drive lenga engine nang bisa condense, lan mengaruhi wiwitan normal saka unit.The sabuk panas bisa ningkataké kanggo thermalize lenga engine, lan bantuan unit kanggo miwiti biasane.

2. lt bisa nglindhungi kompresor saka kang rusak ing miwiti ing mangsa kadhemen, lan prolongs urip layanan (ing mangsa kadhemen, lenga engine condenses, gesekan hard bisangasilake nalika miwiti, lan bisa nyebabake kerusakan kompresor.)

Range Aplikasi: AC Kabinet, AC sing dipasang ing tembok lan AC jendhela.

1 (1)

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

pemanas defrost

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan