Plat Pemanas Aluminium

IngCast piring panas aluminiumutamané dipigunakaké ing mesin stamping panas, press hydraulic lan mesin transfer panas.Kita duwe sawetara ukuran cetakan sing bisa dipilih, kayata 290 * 380mm, 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, lsp. Produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Iran, Polandia, Ceko Republik, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Chili, Argentina lan negara liyane.Lan wis CE, RoHS, ISO lan sertifikasi internasional liyane.Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna lan njamin kualitas paling sethithik setaun sawise dikirim.Kita bisa menehi sampeyan solusi sing tepat kanggo kahanan win-win.

 

  • China 200 * 200 Aluminium Cast-in Heater Plate

    China 200 * 200 Aluminium Cast-in Heater Plate

    Plate Pemanas Aluminium Cast-in sing ditampilake ing gambar yaiku 200 * 200mm, siji set ngemot piring pemanasan ndhuwur + dhasar dhasar. Tegangan bisa digawe 110V utawa 220V.

  • China Aluminium Heat Press Plate

    China Aluminium Heat Press Plate

    Pemanas Jingwei minangka pabrik piring panas aluminium profesional, kita duwe macem-macem ukuran cetakan piring pemanasan aluminium, kayata 100 * 100mm, 120 * 120mm, 290 * 380mm, 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, lan liya-liyane on.The voltase saka aluminium hot plate punika 110V utawa 220V.

  • Heat Press Aluminium Heater Plate

    Heat Press Aluminium Heater Plate

    Plat pemanas aluminium utamane ditrapake kanggo mesin penet panas lan mesin cetakan casting.
    Nduwe aplikasi sing wiyar ing macem-macem industri mesin.Suhu operasi bisa nganti 350′C (Aluminium).Supaya konsentrasi panas menyang siji arah ing pasuryan injeksi, sisih liyane saka prodhuk dijamin dening penylametan panas lan bahan insulasi panas.

  • Customized / OEM Cast Aluminium Heating Plate

    Customized / OEM Cast Aluminium Heating Plate

    Mesin penet panas lan mesin cetakan casting minangka aplikasi utama kanggo piring pemanasan aluminium.Iki digunakake kanthi wiyar ing pirang-pirang industri mekanik.Suhu kerja bisa nganti 350 ° C (Aluminium).Penylametan panas lan bahan insulasi panas digunakake kanggo nutupi permukaan liyane produk supaya bisa konsentrasi panas ing siji arah ing pasuryan injeksi.Mangkono, nduweni keuntungan kaya teknologi mutakhir.umur dawa, penylametan panas apik, etc. Asring digunakake ing mesin kanggo jotosan ngecor, serat kimia, lan extrusion plastik.

  • Plate Pemanasan Aluminium kanggo Press Hydraulic

    Plate Pemanasan Aluminium kanggo Press Hydraulic

    Plat Pemanas Aluminium kanggo ukuran Press Hydraulic kita duwe 290 * 380mm (ukuran gambar 290 * 380mm), 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, 500 * 600mm, etc.We uga duwe piring pemanasan aluminium ukuran gedhe, kayata 1000 * 1200mm, 1000 * 1500mm, lan liya-liyane.

  • 38*38CM Aluminium Cast-in Heaters Plate

    38*38CM Aluminium Cast-in Heaters Plate

    Ukuran Pemanas Aluminium Cast-in kita duwe 290 * 380mm, 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, lan liya-liyane.

    Plat pemanas aluminium utamane ditrapake kanggo mesin penet panas lan mesin cetakan casting.

  • Casting Listrik 400 * 500mm Aluminium Hot Plate

    Casting Listrik 400 * 500mm Aluminium Hot Plate

    400 * 500mm aluminium piring panas digawe saka jamur sing ana, lan lapisan teflon bisa ditambahake ing permukaan piring pemanasan.Tegangan lan daya bisa disesuaikan miturut syarat.

  • Die Casting Aluminium Heating Plate Produsen lan Pabrik

    Die Casting Aluminium Heating Plate Produsen lan Pabrik

    Plat Pemanas Aluminium Die Casting utamane digunakake kanggo mesin hidrolik lan mesin transfer panas, ukurane 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, 600 * 800mm, lsp.

    Plat pemanas aluminium bisa ditambahake lapisan teflon, lan MOQ yaiku 10pcs.

  • Die-casting Aluminium Heating Plate kanggo Panas Pencet

    Die-casting Aluminium Heating Plate kanggo Panas Pencet

    Plat Pemanas Aluminium kanggo Pencet Panas bisa digawe kanthi bentuk lan ukuran apa wae sing dibutuhake, saengga nutupi bagean sing bakal digawe panas lan meh dadi bagean kasebut.Piring pemanas aluminium disesuaikan miturut spesifikasi sampeyan dening Industri Jaye. Piring Panas Aluminium sing digawe industri Jaye utamane kalebu Plat Pemanas Ketel Stainless Steel, Piring Pemanas Rice Cooker lan Plat Pemanas Aluminium Cast-in.
    JINGWEI mesin ingkang ndamel benter nggawe kualitas dhuwur Aluminium hot palte banget karo kacepetan panas cepet, Nilai dhuwur transfer panas, ngirit daya, malah dadi panas, safety dhuwur, lan layanan wektu urip dawa.Kontak karo industri Jaye kanggo ngerti informasi luwih lengkap.

  • Pabrik Aluminium Plate Panas kanggo Mesin Pencet Panas

    Pabrik Aluminium Plate Panas kanggo Mesin Pencet Panas

    Cast aluminium piring panas elektrik punika mesin ingkang ndamel benter logam casting punika unsur panas tubular elektrik minangka awak dadi panas, lan mbengkongaken mbentuk, menyang jamur karo bahan logam alloy kualitas minangka Nihan kanggo casting centrifugal menyang macem-macem wangun, ana babak. , flat, tengen Angle, online digawe adhem, banyu digawe adhem lan wangun khusus liyane.Sawise rampung, bisa dipasang kanthi rapet karo awak sing digawe panas, lan beban permukaan aluminium bisa tekan 2.5-4.5w / cm2, lan suhu kerja ing 400 ℃;

  • 400 * 600mm Cast Aluminium Heating Plate

    400 * 600mm Cast Aluminium Heating Plate

    Plat pemanas aluminium casting minangka pemanas divisi panas sing efisien lan seragam, lan konduktivitas termal saka campuran logam njamin suhu seragam permukaan panas lan ngilangi titik panas lan kadhemen peralatan.Nduwe kaluwihan umur dawa, kinerja insulasi sing apik, sifat mekanik sing kuat, tahan korosi, resistensi medan magnet lan liya-liyane.Piranti pengawetan panas ditambahake menyang permukaan boros panas njaba, lan sinar infra merah disinter ing permukaan boros panas internal, sing bisa ngirit 35% listrik.

  • 400 * 500mm Aluminium Heating Plate Kanggo Panas Pencet

    400 * 500mm Aluminium Heating Plate Kanggo Panas Pencet

    Ukuran piring bisa dipilih 290 * 380mm, 380 * 380mm, 400 * 500mm, 400 * 600mm, 600 * 800mm, lsp.

    Properti produk: unsur pemanas listrik Tubular minangka awak pemanasan, kanthi ingot aluminium berkualitas tinggi minangka cangkang kanthi die casting;

    Fitur produk: umur dawa, kinerja insulasi termal sing apik, sifat mekanik sing kuwat, tahan korosi, resistensi medan magnet lan kaluwihan liyane.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2