Kawat Pemanas Pintu Silikon

  • Kawat Pemanas Kulkas Kamar Dingin

    Kawat Pemanas Kulkas Kamar Dingin

    Daya kabel pemanasan beku bisa digawe 10W / M, 20W / M, 30W / M lan sapiturute. Dawane kita duwe 1M, 2M, 3M, 4M, 5M, etc. spesifikasi.

  • Karet Silikon Kulkas Kusen Pintu Defrosting Wire Heater

    Karet Silikon Kulkas Kusen Pintu Defrosting Wire Heater

    The Kulkas Door Frame Defrosting Wire Heater utamané digunakake kanggo mesin pembeku kadhemen pigura defrosting pigura, spek pemanas defrost bisa selaras minangka syarat customer.

  • Karet Silicone Defrost Door Frame Kawat Pemanas

    Karet Silicone Defrost Door Frame Kawat Pemanas

    The defrost pigura lawang kawat diameteripun pemanas bisa choosed 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm lan on.The dawa saka kabel panas defrost bisa selaras minangka syarat customer.

  • Silicone Defrosting Kulkas Pemanas Wire

    Silicone Defrosting Kulkas Pemanas Wire

    The Kulkas Pemanas Wire dawa bisa digawe 1-20M, dawa paling dawa bisa selaras;

    Daya pemanas lawang silikon kira-kira 10W / M, 20W / M, 30W / M, lan liya-liyane.

    Kawat pemanasan lan bagean connectot kabel timbal bakal disegel dening karet silikon, fungsi anti banyu bakal luwih apik tinimbang tabung shrinkable.

  • Kawat Pemanas Pendingin Karet Silikon Berkualitas Tinggi

    Kawat Pemanas Pendingin Karet Silikon Berkualitas Tinggi

    Refrigeration Heater Wire dawa bisa selaras miturut kabutuhan customer, diameteripun kabel umume 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm, etc. Bagean nyambungake saka kabel timbal lan kabel panas digawe saka segel meksa panas sirah karet, utamané digunakake ing kulkas. defrosting piring banyu pigura lawang, wis efek anti banyu apik.

  • Kabel Pemanas Pintu Kulkas Silikon Karet

    Kabel Pemanas Pintu Kulkas Silikon Karet

    Kulkas Door Heating Cable material kasusun saka serat awak, alloy kawat panas, silikon insulator, Makarya ing prinsip panas listrik, proses kanggo alloy panas kawat spiral tatu ing awak serat, prodhuksi resistivity tartamtu, lan banjur ing spiral. inti dadi panas saka lapisan njaba saka gel silika, bisa muter peran jampel lan konduksi panas, silika gel kawat panas tingkat konversi panas relatif dhuwur, bisa tekan luwih saka 98%, belongs kanggo jinis listrik sing panas, cocok kanggo pangolahan elektronik, kompres panas medis, pemanasan kulkas Defrosting, lan sapiturute, bisa muter fungsi tambahan panas tartamtu ...

  • Kulkas Defrost Patrs Silicone Door Heating Wire

    Kulkas Defrost Patrs Silicone Door Heating Wire

    Kawat pemanas pintu silikondigunakake digunakake ing kulkas kulkas pigura lawang, Beam tengah, liwat dadi panas kanggo entuk efek defrosting.Kawat pemanasan lan garis timbal disegel kanthi tekanan panas silikon, sing entuk efek anti banyu sing apik lan umur layanan sing dawa!