Stainless steel Tube Defrost Heater

Katrangan singkat:

Majelis Pemanas Samsung Defrost OEM sing berkualitas tinggi iki nyawiji es saka sirip evaporator sajrone siklus defrost otomatis.Majelis Pemanas Defrost uga disebut Pemanas Sarung Logam utawa Elemen Pemanas Defrost.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

jeneng produk pemanas defrost
jinis produk Pemanas tubular
materi SUS304, SUS316,
werna bebek ijo / padhang
Aplikasi kulkas, freezer, chiller
Diameter tabung 6.5mm, 8mm, 10.7mm, lsp.
Maksimum dawa sakabèhé 7m
flange disesuaikan
wattage disesuaikan
voltase disesuaikan

Konfigurasi Produk

Ingpemanas defrostkapenuhan kabel panas listrik ing tabung stainless steel, lan bagean roso sepi kapenuhan bubuk MgO karo konduktivitas termal apik lan jampel, banjur tabung digawe saka macem-macem wujud dibutuhake dening pangguna.Ingtabung pemanasan defrostnduweni karakteristik respon termal cepet, tliti kontrol suhu dhuwur lan efficiency termal lengkap dhuwur.

Pemanas defrostingumume adopts open suhu dhuwur Kelembapan-bukti perawatan, pipe werna beige;Tabung panas defrost uga bisa anil ing suhu dhuwur, lan werna lumahing tabung panas listrik iku ijo peteng.

Kaluwihan produk

Customized: Pemanas defrost bisa disesuaikan minangka syarat klien, gambar utawa conto.

KUALITAS PREMIUM:tabung pemanas defrostdigawe saka bahan berkualitas tinggi sing tahan lama lan diuji kanthi apik dening pabrikan - Meet standar OEM - Mesthekake kinerja sing tahan lama lan efektif.Bagean iki ndandani gejala ing ngisor iki: Kulkas panas banget |Freezer ora defrosting.

Pemanas defrost kulkasMajelis digawe kanthi bahan premium kanggo daya tahan lan pas, manawa sampeyan kudu ngetutake pandhuan ing manual pemilik nalika nginstal bagean iki.

Aplikasi

Elemen pemanas defrost kulkasluwih gampang digunakake ing papan sing dikurung, nduweni kemampuan deformasi sing apik, bisa adaptasi kanggo kabeh jinis spasi, nduweni kinerja konduksi panas sing luar biasa, lan ningkatake efek pemanasan lan defrosting.Asring digunakake kanggo defrost lan njaga panas kanggo freezer, kulkas, lan peralatan listrik liyane.Kacepetan cepet ing panas lan kesetaraan, keamanan, liwat termostat, Kapadhetan daya, bahan insulating, ngalih suhu, lan kahanan buyar panas bisa perlu ing suhu, biasane kanggo defrosting kulkas, defrosting peralatan panas daya liyane, lan nggunakake liyane.

47164d60-ffc5-41cc-be94-a78bc7e68fea

Bengkel JINGWEI

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan