Tabung Pemanas Defrost

Katrangan singkat:

Tabung pemanas defrost digunakake kanggo unit adhem, diameteripun tabung bisa digawe 6.5mm utawa 8.0mm; wangun mesin ingkang ndamel benter defrost iki digawe saka rong tabung panas ing seri.Sambungake dawa kabel kira-kira 20-25cm, dawa kabel timbal 700 -1000 mm.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Tabung Pemanas Defrost
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lsp.
wangun lurus, U wangun, W wangun, etc.
Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal)
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas Defrost
Dawane tabung 300-7500 mm
dawa kabel timbal 700-1000mm (custom)
Persetujuan CE/CQC
Tipe terminal Customized

Pemanas JINGWEI minangka produsen pemanas defrost profesional, kita duwe luwih saka 25 taun ing unsur pemanas defrost sing disesuaikan, wangun sing duwe pemanas defrost tabung tunggal, pemanas defrost tabung ganda (JENIS AA). Bentuk U, utawa wangun khusus khusus liyane.

Daya tabung pemanas defrot kira-kira 300-400W saben meter, lan daya uga bisa disesuaikan minangka syarat.

Konfigurasi Produk

Tabung pemanas defrost minangka unsur pemanas listrik sing dirancang lan dikembangake kanggo kabeh jinis peralatan kulkas kayata panyimpenan kadhemen, panyimpenan kadhemen, lemari tampilan, lemari pulau lan liya-liyane.Pemanas defrost bisa dipasang kanthi gampang ing sirip pendingin udara lan kondensor, uga sasis pengumpul banyu, kanggo ngrampungake karya defrost.

Tabung pemanasan defrost duwe efek defrost lan pemanasan sing apik, sifat listrik sing stabil, resistensi insulasi sing dhuwur, resistensi karat, resistensi tuwa, kapasitas kakehan dhuwur, arus bocor cilik, stabil lan dipercaya, umur layanan sing dawa.

Pemanas defrosting digawe saka incolo840, 800, stainless steel 304, 321, 310S, aluminium sheathing lan bahan liyane.Ana uga akeh opsi mandap beda kasedhiya (kayata sirah karet, shrinkable tabung ).Defrost pemanas bisa selaras ing macem-macem wangun lan ukuran miturut syarat customer.

Pemanas Defrost kanggo Model Pendingin Udara

defrost-heater101
defrost-heater11

Kaluwihan produk

1. Tabung pemanasan defrost utamané digunakake ing peralatan kulkas kayata coolers online, kulkas, freezer, etc.

2. Nduwe insulasi sing apik lan anti banyu.

3. Produksi unsur panas defrost umume nggunakake stainless steel 304 minangka materi pipe njaba, kang wis karat apik.

4. Umumé mesin ingkang ndamel benter defrost diadopsi perawatan Kelembapan open, werna iku beige, bisa annealed ing suhu dhuwur, werna lumahing tabung panas elektrik ireng utawa ijo peteng.

47164d60-ffc5-41cc-be94-a78bc7e68fea

Produk sing gegandhengan

Pemanas Aluminium Foil Kab

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Kawat Pemanas

Pad Pemanasan Silikon

Sabuk Panas Pipa

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan