Pemanas Aluminium Foil Kab

Katrangan singkat:

Spesifikasi pemanas aluminium foil bisa disesuaikan minangka conto utawa drawings.Material bagean Pemanasan kita duwe kabel pemanas karet silikon lan kabel pemanas PVC.Following nggunakake panggonan milih kabel panas cocok.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Pemanas Aluminium Foil Kab
Bahan kawat pemanas + pita aluminium foil
Tegangan 12-230V
daya Customized
wangun Customized
dawa kabel timbal Customized
model terminal Customized
Tegangan tahan 2.000V / min
MOQ 120PCS
Gunakake Pemanas aluminium foil
Paket 100pcs siji karton

Kawat pemanas aluminium foil pilih:

1. PVC kabel panas: The resistance suhu maksimum 105 ℃, mesin ingkang ndamel benter aluminium foil utama panas dipencet, lan produk rampung line panas seragam lan ayu, kang Applied kanggo refrigeration lan defrosting efek saka mesin pembeku kulkas.

2. Kawat pemanasan karet silikon: tahan suhu maksimum luwih saka 200 ℃, bahan sing paling akeh digunakake ing pemanas aluminium foil

pemanas aluminium foil
pemanas aluminium foil

Konfigurasi Produk

Dibandhingake karo pemanas liyane, pemanas aluminium foil pancen terjangkau lan tahan kelembapan.Sistem pamblokiran adesif nggawe instalasi gampang, dene konduktivitas termal aluminium foil sing dhuwur lan keluwesan ekstrem ngidini kanggo ngatur suhu kanthi cepet.Kawat karet PVC utawa silikon minangka bahan sing kasedhiya kanggo kabel timbal.Iki nggunakake aluminium foil premium sing bisa tahan suhu nganti 650°C.Kajaba iku, suhu kabel bakal tetep ing 150 °C kanggo panggunaan tanpa gangguan.Regulator termal, kadhangkala dikenal minangka termostat, digunakake kanggo ngontrol suhu.

Aplikasi Produk

1. Ing kulkas utawa kothak es kang defrost utawa freeze pangayoman

2. Plate heat exchanger pangayoman beku

3. Njaga counter pangan digawe panas ing kantin ing suhu konsisten

4. Kothak kontrol elektronik utawa listrik sing nyegah kondensasi

5. Pemanasan Kompresor Hermetik

6. Pangilon ing jedhing karo anti-kondensasi

7. Refrigerated tampilan kabinèt anti-kondensasi

8. Perkakas omah, perawatan kesehatan ...

9. Nandur wiji, kembang, utawa sayuran

pemanas aluminium foil

Produk sing gegandhengan

Elemen Pemanas Defrost

Elemen Pemanas Oven

Tabung Pemanas Udara

Kabel Pemanas Pipa Kab

Pad Pemanasan Silikon

Pemanas Crankcase

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan