Custom Finned Heating Element

Katrangan singkat:

Wujud Elemen Pemanas Sirip Kustom bisa digawe lurus, wangun U, wangun W utawa wangun khusus liyane. Diameter tabung bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, lan 10.7mm. Ukuran, voltase lan daya bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Custom Finned Heating Element
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lsp.
Bahan tabung Baja tahan karat 304
Tegangan tahan 2.000V / min
Resistance terisolasi 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas sing apik
wangun Lurus, U wangun, W wangun, etc.
Ukuran sirip 3 MM, 5 MM
Persetujuan CE/CQC
Paket karton, kasus kayu

Wujud Elemen Pemanas Sirip Kustom bisa digawe lurus, wangun U, wangun W utawa wangun khusus liyane. Diameter tabung bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, lan 10.7mm. Ukuran, voltase lan daya bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.

Kepala tabung unsur heaing finned bisa ngaco flange utawa disegel dening silikon rubber.The sirah tabung disegel dening karet silikon duwe fungsi anti banyu paling apik lan digunakake kanggo defrsoting unit adhem.

Konfigurasi Produk

Kanggo kecemplung langsung ing cairan kalebu banyu, lenga, pelarut lan solusi proses, bahan molten, udara, lan gas, unsur pemanas tabung sirip stainless steel bisa digawe kanthi urutan ing sawetara desain.

Elemen pemanas sirip kasedhiya ing macem-macem jinis terminasi, kalebu welding flange, segel cetakan karet (sing duwe resistensi banyu sing unggul), lan pilihan liyane.Iki digawe saka bahan pipa stainless steel kayata SS304, SS321, lan liya-liyane.Transfer panas luwih akeh diwenehake dening insulasi bubuk magnesia sing diowahi suhu dhuwur.

Aplikasi Produk

Fungsi utama tabung pemanasan sirip yaiku kanggo nambah area boros panas saka tabung pemanasan, yaiku, kanggo nambah permukaan kontak ing antarane tabung pemanasan lan udhara, sing bisa ningkatake efisiensi pertukaran panas tabung pemanasan listrik sirip. lan akselerasi boros panas saka lumahing tabung panas.Unsur panas finned umume digunakake ing lingkungan kerja kobong garing, boros panas lumahing tabung panas digawe cepet, suhu lumahing suda, saéngga ndawakake umur layanan saka tabung panas.Digunakake akeh ing oven, oven, pemanas saluran, pemanas pipa, kothak muatan lan liya-liyane.

elemen pemanas sirip 9

Produk sing gegandhengan

Elemen Pemanas Defrost

Elemen Pemanas Oven

Tabung Pemanas Udara

Pemanas Aluminium Foil Kab

Pemanas Tabung Aluminium Kab

Kawat Pemanas

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan