Tabung Pemanasan

Prinsip kerja tabung pemanas listrik yaiku nalika ana arus ing kawat resistensi suhu dhuwur, panas sing diasilake ditularake menyang permukaan tabung stainless steel liwat bubuk oksida sing diowahi, lan banjur ditindakake menyang bagian sing digawe panas.Struktur iki ora mung majeng, efficiency termal dhuwur, dadi panas cepet, lan dadi panas seragam, produk ing panas daya, jampel lumahing tabung ora kebak, aman lan dipercaya nggunakake.Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman khusus ing tabung pemanas stainless steel, ngasilake macem-macem jinis tabung pemanas listrik, kayatatabung pemanasan defrost ,unsur pemanas oven,unsur pemanas sirip,tabung pemanas banyu kecemplung, dsb. Produk diekspor menyang Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Iran, Polandia, Republik Ceko, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Chili, Argentina lan negara liyane.Lan wis CE, RoHS, ISO lan sertifikasi internasional liyane.Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna lan njamin kualitas paling sethithik setaun sawise dikirim.Kita bisa menehi sampeyan solusi sing tepat kanggo kahanan win-win.