Tabung Pemanas Penggorengan Minyak

  • Elemen Pemanas Penggorengan Minyak

    Elemen Pemanas Penggorengan Minyak

    Diameter tabung Oil Fryer Elemen Pemanas bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm. Lan ukuran, voltase, daya bisa disesuaikan minangka syarat utawa gambar klien.

  • Tabung Pemanas Penggorengan Minyak Stainless Steel

    Tabung Pemanas Penggorengan Minyak Stainless Steel

    Oil Fryer Heating Tube minangka komponèn penting saka deep fryer, yaiku piranti pawon sing dirancang kanggo nggoreng panganan kanthi nyemplungake ing lenga panas.Elemen pemanas deep fryer biasane digawe saka bahan sing kuat lan tahan panas kaya stainless steel.Unsur pemanas tanggung jawab kanggo dadi panas lenga nganti suhu sing dikarepake, ngidini kanggo masak macem-macem panganan kayata kentang goreng, pitik, lan barang liyane.