Kabar Perusahaan

  • Karakteristik kinerja utama kabel pemanas

    Kawat pemanas minangka jinis unsur pemanas listrik sing nduweni resistensi suhu dhuwur, kenaikan suhu kanthi cepet, daya tahan, resistensi lancar, kesalahan daya cilik, lan liya-liyane. ...
    Waca liyane
  • Aplikasi saka tabung pemanasan sirip

    Aplikasi saka tabung pemanasan sirip

    tabung panas Fin, punika nduwurke tumpukan panas sink logam ing lumahing komponen biasa, dibandhingake karo komponen biasa kanggo nggedhekake area boros panas dening 2 kanggo 3 kaping, sing, daya lumahing mbukak diijini dening komponen fin punika 3 kanggo 4 kaping sing. komponis biasa...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti carane nyambungake kabel pemanas?

    Apa sampeyan ngerti carane nyambungake kabel pemanas?

    Kawat panas, uga dikenal minangka kabel pemanas, cendhak, minangka saluran listrik sing ngetrapake efek Seebeck saka aliran listrik kanggo ngasilake panas nalika diuripake.Akeh jinis, ing fisika utama diarani kawat resistensi, kawat pemanas.Miturut titik konduktor listrik i ...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan "piring pemanasan"?

    Pira sampeyan ngerti babagan "piring pemanasan"?

    Plat Pemanas: Ngonversi energi listrik dadi energi termal kanggo panas obyek.Iki minangka wujud panggunaan energi listrik.Dibandhingake karo pemanasan bahan bakar umum, pemanasan listrik bisa entuk suhu sing luwih dhuwur (kayata pemanasan busur, suhu bisa luwih saka ...
    Waca liyane