Layanan Pelanggan

Perusahaan kita nggawe prasetya solemn ing ngisor iki kanggo sampeyan kanthi semangat "ngupaya kualitas, kepuasan pelanggan kanggo tujuan kasebut," kanthi "harga preferensial, layanan sing wicaksana, kualitas produk sing dipercaya" minangka prinsip panuntun kita kanggo mbangun merek, nambah. visibilitas bisnis, lan nggawe citra perusahaan:

I. Komitmen kualitas produk.

1. Manufaktur lan testing produk minangka cathetan kualitas lan informasi testing.

2. Pengujian kinerja produk, kita kanthi tulus ngundang pangguna kanggo ngunjungi produk kanggo kabeh proses, kabeh inspeksi kinerja, bakal dikonfirmasi sawise produk kasebut mumpuni lan banjur dibungkus lan dikirim.

389574328
402983827

II.Komitmen rega produk.

1. Supaya kanggo mesthekake linuwih dhuwur lan produk majeng, pilihan saka bahan kanggo sistem digunakake produk merek domestik utawa internasional.

2. Ing kahanan kompetitif sing padha, perusahaan kita ora nyuda kinerja teknis produk, ngganti komponen produk kanthi biaya perusahaan, kanthi tulus menehi rega preferensial.

III.prasetya layanan sawise-sales

1. Tujuan layanan: cepet, nemtokake, akurat, wicaksana.

2. goal layanan: kualitas layanan kanggo menang kepuasan pangguna.

426950616