Pemanas Defrost

  • Defrosting Heater Cold nyimpen Heating Tube

    Defrosting Heater Cold nyimpen Heating Tube

    Ing toko kadhemen defrost dadi panas tabung wangun bisa digawe U wangun, pindho tabung sakcara, dawa lan daya selaras minangka requirement.Tube diameteripun klien bisa milih 6.5mm utawa 8.0mm.

  • Elemen Pemanas Evaporator Defrost China

    Elemen Pemanas Evaporator Defrost China

    Bentuk Elemen Pemanas Evaporator Defrost duwe tabung tunggal, tabung ganda, wangun U, wangun W, lan sapiturute. Dawane tabung bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

  • Defrost Kamar Kadhemen Heating Tube

    Defrost Kamar Kadhemen Heating Tube

    Tabung pemanas ruangan kadhemen digunakake kanggo defrosting hawa adhem, bentuk gambar tabung pemanasan defrost yaiku jinis AA (tabung lurus pindho), adat dawa tabung ngetutake ukuran hawa adhem, kabeh pemanas defrost bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

  • Grosir Dhiameter 6.5mm Defrost Heater

    Grosir Dhiameter 6.5mm Defrost Heater

    Pemanas defrost 6.5mm iki dipasang ing kulkas, mesin pembeku lan kulkas. Diameter tabung yaiku 6.5mm lan dawa tabung bisa digawe saka 10inch nganti 26inch.Terminal bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Elemen Pemanas Defrost

    Elemen Pemanas Defrost

    Wangun unsur pemanas defrost duwe tabung lurus tunggal, tabung lurus pindho, wangun U, wangun W, lan wangun khusus liyane. Diameter tabung elemen pemanas defrost bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm.

  • Stainless steel Tube Defrost Heater

    Stainless steel Tube Defrost Heater

    Majelis Pemanas Samsung Defrost OEM sing berkualitas tinggi iki nyawiji es saka sirip evaporator sajrone siklus defrost otomatis.Majelis Pemanas Defrost uga disebut Pemanas Sarung Logam utawa Elemen Pemanas Defrost.

  • Kulkas Defrost Heater

    Kulkas Defrost Heater

    Spesifikasi Refrigerator Defrost Heater:

    1. diameteripun tabung: 6.5mm;

    2. dawa tabung: 380mm, 410mm, 450mm, 510mm, etc.

    3. model Teminal: 6.3mm

    4. Tegangan: 110V-230V

    5. Daya: selaras

  • Pemanas Defrost Tubular kanggo Air Cooler

    Pemanas Defrost Tubular kanggo Air Cooler

    The Tubular Defrost Heater kanggo Air Cooler dipasang ing sirip saka cooler online utawa tray banyu kanggo defrosting.The wangun biasane digunakake U wangun utawa AA TYPE (dobel sakcara tabung, ditampilake ing gambar pisanan).The defrost pemanas tabung dawa dawa. disesuaikan miturut dawa chiller.

  • Tabung Pemanas Defrost

    Tabung Pemanas Defrost

    Tabung pemanas defrost digunakake kanggo unit adhem, diameteripun tabung bisa digawe 6.5mm utawa 8.0mm; wangun mesin ingkang ndamel benter defrost iki digawe saka rong tabung panas ing seri.Sambungake dawa kabel kira-kira 20-25cm, dawa kabel timbal 700 -1000 mm.

  • Kulkas Kulkas Defrost Heater

    Kulkas Kulkas Defrost Heater

    We duwe rong jinis kulkas defrost mesin ingkang ndamel benter, siji mesin ingkang ndamel benter defrost wis kabel timbal lan liyane ora have.The dawa tabung kita biasane gawé 10inch kanggo 26inch (380mm,410mm,450mm,460mm,etc.).Rega mesin ingkang ndamel benter defrost karo timbal beda karo sing tanpa timbal, kirim gambar kanggo konfirmasi sadurunge priksaan.

  • Tube Heater Defrost Heating Element kanggo Evaporator

    Tube Heater Defrost Heating Element kanggo Evaporator

    Diameter tabung elemen pemanas defrost kita bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lan liya-liyane. Spesifikasi pemanas defrost bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan. Tabung pemanas defrost bisa anil lan warna tabung bakal dadi ijo peteng sawise annealing .

  • Dingin Kamar U Tipe Defrosting Tubular Heater

    Dingin Kamar U Tipe Defrosting Tubular Heater

    The U Type Defrosting Tubular Heater utamané digunakake kanggo unit adhem, U-shaped unilateral dawa L wis selaras miturut dawa agul-agul evaporator, lan defrost diameteripun tabung panas 8.0mm minangka standar, daya kira-kira 300-400W. saben meter.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3