Pemanas Karet Silikon

Pemanas karet silikon bisa digunakake kanggo nyampur panas lan pengawetan panas ing kahanan gas sing lembab lan ora mbledhos, pipa peralatan industri, tangki, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo defrosting pipa panyimpenan kadhemen kulkas.Bisa digunakake minangka pangayoman kulkasan lan kompresor air conditioning, motor lan peralatan tambahan panas, bisa digunakake minangka peralatan medical (kayata getih analyzer, test tabung mesin ingkang ndamel benter, etc.) dadi panas lan kontrol suhu unsur panas.Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman khusus ing pemanas karet silikon, Produk kasebutkaret silikon pemanas pad,mesin pemanas crankcase,pemanas pipa saluran,sabuk pemanasan silikonlan liya-liyane.Produk diekspor menyang Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Iran, Polandia, Republik Ceko, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Chili, Argentina lan negara liyane.Lan wis CE, RoHS, ISO lan sertifikasi internasional liyane.Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna lan njamin kualitas paling sethithik setaun sawise dikirim.Kita bisa menehi sampeyan solusi sing tepat kanggo kahanan win-win.

  • China Silicone Rubber Heating Pads

    China Silicone Rubber Heating Pads

    China Silicone Heating Pads kekandelan punika 1.5mm, lan wangun bisa mad persegi dowo, kothak utawa selaras shape.The silikon karet dadi panas pad bisa ditambahake 3M adhesive lan suhu winates utawa kontrol suhu.

  • Sabuk Pemanas Kompresor kanggo Air Conditioner

    Sabuk Pemanas Kompresor kanggo Air Conditioner

    Sabuk Pemanas Kompresor digunakake kanggo crankcase AC, sabuk pemanas crankcase kita duwe 14mm lan 20mm, dawa sabuk bisa digawe sawise circumference Crankcase Panjenengan.

  • Silicone Rubber Drainpipe Band Heater

    Silicone Rubber Drainpipe Band Heater

    The drainpipe band mesin ingkang ndamel benter bisa digunakake kanggo pipe line lan uga bisa digunakake kanggo defrost saluran online saka chiller.The jembaré sabuk saka saluran pipe pemanas sabuk punika 20mm,25mm,30mm lan on.The dawa bisa selaras saka 1M nganti 20M, dawa liyane bisa disesuaikan minangka syarat.

  • Kabel Pemanas Pipa Saluran Kab

    Kabel Pemanas Pipa Saluran Kab

    Kabel pemanas pipa saluran ngemot 0.5M pungkasan kadhemen, dawa pungkasan kadhemen bisa disesuaikan. Dawane pemanasan pemanas saluran bisa disesuaikan 0.5M-20M, daya 40W / M utawa 50W / M.

  • Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Jembar pemanas crankcase kompresor kita duwe 14mm, 20mm, 25mm, 30mm, ing antarane, 14mm lan 20mm milih nggunakake luwih akeh wong. Dawane pemanas crankcase bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan.

  • Pad Pemanasan Karet Silikon kanthi Kontrol Suhu

    Pad Pemanasan Karet Silikon kanthi Kontrol Suhu

    Ukuran Pad Pemanasan Karet Silikon lan daya bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake, bentuke bisa digawe bunder, persegi panjang, persegi utawa wangun khusus. Tegangan bisa digawe 12V-240V.

  • Pemanas Saluran Saluran Dingin kanggo Mesin pembeku

    Pemanas Saluran Saluran Dingin kanggo Mesin pembeku

    Dawane pemanas baris saluran duwe 0.5M, 1M, 1.5M, 2M, 3M, 4M, 5M, 6M, lan liya-liyane. Tegangan bisa digawe 12V-230V, daya 40W / M utawa 50W / M.

  • Pad Pemanasan Karet Silikon kanggo Printer 3D kanthi adesif 3M

    Pad Pemanasan Karet Silikon kanggo Printer 3D kanthi adesif 3M

    1. silikon pad panas kanggo printer 3D dirancang kanggo dimensi wangun nyata, kalebu geometri 3D pas peralatan.

    2. Silicone karet dadi panas Mat nggunakake Kelembapan tahan silikon karet dadi panas Mat kanggo nyedhiyani urip mesin ingkang ndamel benter maneh.

    3. silikon karet pemanas pad karo 3M adesif, gampang kanggo masang lan kelet kanggo bagean, dening vulkanisasi, adhesives, utawa fastening bagean.

  • Silicone Karet Defrosting Dingin Kamar Saluran Pemanas

    Silicone Karet Defrosting Dingin Kamar Saluran Pemanas

    The Cold Room Drain Heater dawa bisa digawe 0.5M kanggo 20M, lan daya bisa digawe 40W / M utawa 50W / M, dawa kabel timbal 1000mm, werna saka pemanas pipe saluran bisa milih, abang, biru, putih (warna standar) utawa abu-abu.

  • Pemanas pipa saluran silikon

    Pemanas pipa saluran silikon

    Ukuran pemanas pipa yaiku 5 * 7mm, dawane bisa digawe 1-20M,

    Daya pemanas saluran yaiku 40W / M utawa 50W / M, 40w / M duwe stok;

    Dawane kabel timbal saka pemanas pipa saluran yaiku 1000mm, lan dawane bisa disesuaikan.

    Werna: putih (standar), abu-abu, abang, biru

  • Produsen Pad Pemanas Karet Silikon

    Produsen Pad Pemanas Karet Silikon

    Produsen bantalan pemanas karet silikon bisa disesuaikan kanthi bentuk sing cocog karo aplikasi sampeyan

    Peel lan sistem adesif kanggo gampang instalasi

    Spons insulating opsional kanggo efisiensi sing luwih apik

    Sensor suhu terpadu

    Pilih saka Karet Silikon suhu sing luwih dhuwur.

     

  • Pemanas Pipa Silikon

    Pemanas Pipa Silikon

    Pemanas pipa saluran silikon: Pemanas pipa saluran dirancang kanggo nyegah pembentukan es ing pipa, sing gampang ngatasi masalah frost ing kulkas.
    — Instalasi sing gampang: Priksa manawa nyopot utawa medhot sumber listrik kulkas lan pasang pemanas saluran nggunakake peralatan safety sing ora bisa dipotong, disambung, ditambah utawa diowahi kanthi cara apa wae.
    -Digunakake kanthi akeh ing defrosting kulkas: Bagéan panggantos pemanas saluran saluran cocok kanggo umume kulkas, lan kudu bisa digunakake anggere ana papan kanggo saluran banyu.