Kawat Pemanas PVC

  • Aruki 6M 60W Defrost Wire Heater kanggo Kulkas

    Aruki 6M 60W Defrost Wire Heater kanggo Kulkas

    Pemanas Kawat Defrost kanggo bahan Kulkas yaiku PVC.

    1. dawa iku 6M, 220V / 60W.

    2. Wire diameteripun punika 2.8mm

    3. Warna: Pink

  • 4.0MM PVC Defrost Kawat Pemanas kanggo Freezer

    4.0MM PVC Defrost Kawat Pemanas kanggo Freezer

    Lapisan pindho PVC defrost kabel panas 's dawa lan diameteripun kabel bisa selaras, diameteripun kabel kita duwe 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm lan on.The dawa, kabel timbal, model terminal bisa digawe minangka dibutuhake.

  • Kawat Pemanas PVC

    Kawat Pemanas PVC

    Kanggo aplikasi kanthi suhu operasi maksimal 65 ° C (suhu njaba kabel pemanasan), kita bisa nyedhiyakake kabel pemanas PVC kanthi diameter sing beda-beda, sing bisa digawe dadi PVC siji utawa kaping pindho.

  • Refrigeration Defrost Parts PVC Kawat Pemanas

    Refrigeration Defrost Parts PVC Kawat Pemanas

    PVC kabel panas, diarani minangka kabel dadi panas, uga dikenal minangka PVC kabel panas, nggunakake internal saka nikel-kromium alloy, Constantan alloy, tembaga-nikel alloy minangka konduktor dadi panas, nggunakake lapisan insulasi PVC, kekandelan unit werna opsional. , watesan suhu produk saka 105 ° C, long-term 80 ° C ngisor urip layanan nganti 8-12 taun, tensile produk lan kinerja mlengkung banget, Iku biasane bisa tahan pasukan narik kurang saka 35KG.