Pemanas Crankcase

  • Sabuk Pemanas Kompresor kanggo Air Conditioner

    Sabuk Pemanas Kompresor kanggo Air Conditioner

    Sabuk Pemanas Kompresor digunakake kanggo crankcase AC, sabuk pemanas crankcase kita duwe 14mm lan 20mm, dawa sabuk bisa digawe sawise circumference Crankcase Panjenengan.

  • Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Jembar pemanas crankcase kompresor kita duwe 14mm, 20mm, 25mm, 30mm, ing antarane, 14mm lan 20mm milih nggunakake luwih akeh wong. Dawane pemanas crankcase bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan.

  • Pemanas Crankcase Silicone papat inti

    Pemanas Crankcase Silicone papat inti

    Jembar pemanas silikon crancase duwe 14mm, 20mm, 25mm, etc. Jembar normal yaiku 14mm lan dawane bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan.

  • Grosir Silicone Heating Belt Compressor Crankcase Heater

    Grosir Silicone Heating Belt Compressor Crankcase Heater

    Pemanas crankcase kompresor utamane kasusun saka kawat pemanas listrik lan karet silikon, dadi panas kanthi cepet suhu seragam efisiensi termal dhuwur, gampang digunakake kanthi umur dawa, ora gampang tuwa.

    Sabuk pemanasan silikon bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan, ambane 14mm, 20mm, 25mm, utawa paling gedhe.

  • 120V Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Air Condition

    120V Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Air Condition

    Fungsi pemanas crankcase karet silikon yaiku ngilangi wiwitan kanthi lenga kadhemen lan nambah umur kompresor.
    Pemanas Jingwei nduweni macem-macem pemanas standar kanggo kompresor lan crankcases, contone kanggo pompa panas ing desain nganggo kabel pemanas ing bagean aluminium, uga pemanas silikon.Kita uga bisa nyedhiyakake dawa lan watt liyane.
    Tahan suhu lingkungan saka -50 ° C nganti 200 ° C.Pemanas crankcase silikon diwenehake karo spring coil kanggo lampiran watara crankcase kompresor.

  • 14mm Silicone Belt Crankcase Heater kanggo Kompresor

    14mm Silicone Belt Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Fungsi utama sabuk pemanas crankcase kompresor yaiku kanggo nyegah lenga dadi solid ing suhu sing kurang.Ing mangsa kadhemen utawa ing cilik saka mati ing suhu kurang, lenga gampang ngalangi, asil ing rotasi crankshaft ora fleksibel, mengaruhi wiwitan lan operasi saka mesin.Sabuk pemanasan bisa mbantu njaga suhu ing crankcase, supaya lenga ana ing kahanan cair, supaya njamin wiwitan lan operasi normal mesin.

  • Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Crankcase Heater kanggo Compressor cocok kanggo kabeh jinis crankcase ing AC lan industri kulkasan, peran utama saka kompresor ngisor panas sabuk kanggo nyegah kompresor saka prodhuksi komprèsi Cairan sak wiwitan-up lan operasi, supaya dicampur saka refrigerant lan lenga beku, nalika suhu mudhun, refrigerant bakal dissolve menyang lenga beku luwih cepet, supaya refrigerant gas condenses ing pipo lan ngumpulake ing wangun Cairan ing crankcase, kayata kurang saka Nalika tilar, bisa nimbulaké lubrication kompresor. Gagal, ngrusak crankcase lan rod nyambungake.Utamane dipasang ing ngisor kompresor unit ruangan AC tengah.

  • Sabuk Pemanas Karet Silikon kanggo Kompresor

    Sabuk Pemanas Karet Silikon kanggo Kompresor

    Pangguna biasane nggunakake silikon dadi panas sabuk bisa entuk efek jampel, amarga bahan silikon dhewe nduweni ciri jampel, supaya ing nggunakake zona panas bisa muter efek protèktif luwih, nanging uga banget aman lan dipercaya, kang aplikasi liyane materi ora duwe kauntungan.Sabuk pemanasan uga alus banget, lan nalika pangguna nggunakake sabuk pemanas kanggo panas obyek, bisa langsung didandani menyang obyek sing digawe panas tanpa operasi liyane, lan obyek kasebut bisa cedhak karo sabuk pemanasan, supaya efek panas banget seragam, lan wektu operasi bisa disimpen.

  • Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Silicone Rubber Crankcase Heater kanggo Kompresor

    Luwih saka 25 taun pengalaman ing silikon crankcase pemanas adat.

    1. Jembaré sabuk: 14mm, 20mm, 25mm, 30mm, lsp.

    2. dawa sabuk, daya lan dawa bisa selaras.

    Kita minangka pabrik, supaya paramèter produk bisa disesuaikan miturut syarat dhewe, rega luwih apik.

  • Hot Sale Listrik Long Extension Kabel Kanthi China Price Murah

    Hot Sale Listrik Long Extension Kabel Kanthi China Price Murah

    Sabuk pita pemanasan kanthi jalur pemanas silikon

    Kabel pemanasan terisolasi standar, fiberglass digunakake kanggo nggawe tape pemanasan karet silikon sing diekstrusi, sing banjur dibungkus nganggo karet silikon suhu dhuwur.Dheweke digawe supaya tahan abrasi, bahan kimia, lan kelembapan.200 °C utawa suhu sing luwih dhuwur

  • Pipa Pemanasan Silicone Rubber Tape Heater

    Pipa Pemanasan Silicone Rubber Tape Heater

    1. Nikel lan kromium kabel alloy lan bahan insulating arupi mayoritas produk.Cepet panas, efisien banget, lan umure dawa.

    2. Karet silikon, sing nduweni resistensi panas sing kuat lan kinerja insulasi sing konsisten, dadi insulasi utama.

    3. Item bisa adaptasi lan bisa dibungkus langsung ing pemanas.Iku heats roto-roto lan nggawe kontak apik.

  • Crankcase Heater sabuk pemanas Antibeku saka silika gel pipa banyu karet pemanas

    Crankcase Heater sabuk pemanas Antibeku saka silika gel pipa banyu karet pemanas

    Sabuk pemanasan kanggo crankcase, kompresor AC Pemanas karet sing nyegah pipa banyu gel silika saka pembekuan uga kasedhiya ing wangun foil kawat utawa etched.Kawat resistensi tatu ing kabel fiberglass kanggo dhukungan lan stabilitas ing piranti anyaman kawat.Metal foil sing mung.001″ nglukis digunakake minangka unsur resistance ing pemanas foil etched.Kanggo volume cilik nganti medium, medium kanggo pemanas gedhe, lan kanggo nggawe prototipe kanggo validasi paramèter desain sadurunge miwiti produksi gedhe-gedhe nganggo foil etched, tatu kabel dianjurake lan disenengi.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2