Pemanas Aluminium Foil Kab

Badan pemanas sakapanas aluminium foilerbisa dumadi saka PVC utawa silikon kabel pemanas terisolasi.Selehake kabel panas ing antarane rong potongan aluminium foil utawa leleh panas ing siji lapisan aluminium foil.Ingpemanas aluminium foilsduwe basis poto-adhesive kanggo instalasi cepet lan gampang ing wilayah ngendi suhu kudu maintained.Bisa digunakake kanggo kulkas, mesin pembeku ganti rugi defroster panas, air conditioning, rice cooker lan kluwarga Perkakas cilik dadi panas, bisa digunakake kanggo saben dina Penyetor dadi panas, kayata: jamban dadi panas, mlaku bath basin, andhuk jampel kabinèt, pet jog Mat, sepatu sterilization kothak, etc., uga bisa digunakake kanggo industri, mesin komersial lan peralatan dadi panas lan pangatusan, kayata: pangatusan printer digital, budidoyo wiji, budidoyo jamur, etc. Produk sing diekspor menyang Amerika Serikat, Korea Selatan, Jepang, Iran, Polandia, Republik Ceko, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Chili, Argentina lan negara liyane.Lan wis CE, RoHS, ISO lan sertifikasi internasional liyane.Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna lan njamin kualitas paling sethithik setaun sawise dikirim.Kita bisa menehi sampeyan solusi sing tepat kanggo kahanan win-win.

 

  • Plat Pemanas Aluminium Foil

    Plat Pemanas Aluminium Foil

    Plat Pemanas Aluminium Foil bisa digunakake kanthi akeh ing defrosting beku kulkas, insulasi panganan, peralatan rumah tangga, peralatan insulasi, ‌ rice cooker, ‌ microwave oven, ‌ kothak andhuk, ‌ lemari disinfeksi, ‌ dhasar tank iwak, lsp. wangun mesin ingkang ndamel benter aluminium foil bisa selaras minangka syarat.

  • Pemanas Aluminium Foil kanggo Anget

    Pemanas Aluminium Foil kanggo Anget

    Ingpemanas aluminium foildaya voltase ukuran bisa selaras miturut syarat customer, kalebu sawetara wangun khusus dadi panas pad.Bagian dadi panas saka aluminium foil pemanas bisa milih silikon kabel panas utawa PVC kabel panas.

  • Pemanas Aluminium Foil Kab

    Pemanas Aluminium Foil Kab

    Spesifikasi pemanas aluminium foil bisa disesuaikan minangka conto utawa drawings.Material bagean Pemanasan kita duwe kabel pemanas karet silikon lan kabel pemanas PVC.Following nggunakake panggonan milih kabel panas cocok.

  • Plat Pemanas Aluminium Foil Listrik

    Plat Pemanas Aluminium Foil Listrik

    Pemanas aluminium foil nggunakake aluminium foil sing tipis lan fleksibel minangka unsur pemanas lan asring digunakake ing kahanan sing mbutuhake solusi pemanasan sing entheng lan kurang, kayata piranti medis, peralatan rumah tangga, pasokan kewan, lsp.

  • Defrosting Freezer Aluminium Foil Heater

    Defrosting Freezer Aluminium Foil Heater

    Pemanas aluminium foil mesin pembeku digunakake kanggo mbusak fogging lan es saka lawang lan tray banyu ing kulkas kulkas, lan liya-liyane. Bagean pemanasan kanthi kabel timbal bisa dipilih segel las frekuensi dhuwur utawa sirah karet (priksa gambar).

  • Aluminium Foil Heater Defrost Foil Heater kanggo Freezer

    Aluminium Foil Heater Defrost Foil Heater kanggo Freezer

    Struktur pemanas aluminium defrost foil:

    1. A jenis awak dadi panas digawe saka panas nyawiji glued PVC mesin ingkang ndamel benter kanggo lumahing aluminium foil.Ing lumahing ngisor aluminium foil bisa teka karo meksa sensitif adesif kanggo paste gampang.

    2. Kawat pemanasan karet silikon diselehake ing antarane rong aluminium foil kanthi adesif sensitif tekanan.Lumahing ngisor saka aluminium foil bisa teka karo meksa sensitif adesif kanggo paste gampang.

  • Indesit Kulkas Aluminium Foil Defrost Heater 70W C00851066

    Indesit Kulkas Aluminium Foil Defrost Heater 70W C00851066

    Nomer model pemanas defrost aluminium foil yaiku C00851066, paket kasebut minangka pemanas siji karo tas siji, 100pcs siji karton. Daya defrost yaiku 70W, kita bisa nyetel pemanas aluminium foil minangka syarat pelanggan.

  • Kulkas Aluminium Foil Heater

    Kulkas Aluminium Foil Heater

    Pemanas Aluminium Foil Kulkas digawe saka kabel pemanasan silikon utawa kabel pemanasan PVC minangka operator pemanas, lan kabel pemanas dipasang ing tape aluminium foil.Daya voltase ukuran Pemanas Aluminium Foil Kulkas, dawa garis timbal lan materi bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

  • Pemanas Aluminium Foil kanggo Rice Cooker

    Pemanas Aluminium Foil kanggo Rice Cooker

    Pemanas aluminium foil bisa digunakake ing kompor beras, ukurane bisa disesuaikan gambar pelanggan. Tegangan 110-230V

  • Pemanas Aluminium Foil Bunder

    Pemanas Aluminium Foil Bunder

    Wangun lan ukuran pemanas aluminium foil bisa disesuaikan minangka syarat, Bentuk pemanas foil gambar bunder, digunakake ing rice cooker, mesin bar teh, papan pemanasan lan peralatan rumah tangga liyane.

  • Pemanas Foil Defrost Aluminium kanggo Kulkas Frigidaire Kenmore 5303918301

    Pemanas Foil Defrost Aluminium kanggo Kulkas Frigidaire Kenmore 5303918301

    Pemanas aluminium foil defrost kanggo atusan model kulkas sing kompatibel karo Frigidaire FFH1767GW, FRS3HR5HW, FRS3R5EMB, FRS6HR5HW, FRS6R5EMB, FRT17B3AW, FRT18IS6CB, lan liya-liyane. Standar OEM kanggo mesthekake panggunaan tahan lama.

  • Plat Pemanas Aluminium Foil Fleksibel AC 220V

    Plat Pemanas Aluminium Foil Fleksibel AC 220V

    Pemanas aluminium foil nduweni resistensi kelembapan lan regane murah banget dibandhingake karo pemanas liyane.Bisa gampang diinstal kanthi sistem pamblokiran adesif, lan konduktivitas termal sing fleksibel lan dhuwur saka aluminium foil ndadekake bisa ngatur suhu kanthi cepet.Kanggo sumber daya, timbal kadhemen 3,5 (bisa disesuaikan) meter kanthi insulasi XLPE utawa silikon lan selubung PVC digunakake.Iki nggunakake aluminium foil kelas dhuwur sing bisa nahan sawetara suhu nganti 650 ° C.Salajengipun, suhu kabel bakal dijaga ing 150 °C kanggo operasi terus-terusan.Suhu bisa dikontrol nggunakake regulator termal (thermostat).

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2