Tabung Pemanasan liyane

  • Whirlpool W10703867 Dishwasher Heater Element

    Whirlpool W10703867 Dishwasher Heater Element

    Unsur pemanas mesin pencuci piring W10703867 dirancang kanggo ngawasi lan ngontrol panas banyu sajrone siklus cuci piring lan mbantu ngeringake piring ing pungkasan siklus. wiwit Gagal, bocor, utawa lampu reresik blinks ing panel kontrol, sampeyan kudu ngganti W10703867 whirlpool dishwasher unsur panas.

  • WD05X24776 Dishwasher Heating Element Replacement kanggo GE

    WD05X24776 Dishwasher Heating Element Replacement kanggo GE

    Unsur pemanas tubular (nomer bagean WD05X24776) kanggo mesin cuci piring.

    Elemen pemanas wd05x24776 dadi panas banyu sajrone siklus ngumbah piring lan mbantu ngeringake piring ing pungkasan siklus.

    Pls copot mesin cuci piring sadurunge nginstal bagean iki lan nganggo sarung tangan kerja kanggo nglindhungi tangan sampeyan.

  • SS304 Tubular W10134009 Elemen Pemanas Pencuci Piring kanggo Whirlpool

    SS304 Tubular W10134009 Elemen Pemanas Pencuci Piring kanggo Whirlpool

    1. Merek sing cocog karo tabung pemanas mesin pencuci piring: kanggo Kenmore, kanggo Whirlpool, kanggo Amana, kanggo tag Mei (Sawetara model)

    2. Model Kompatibel: W10134009, W10518394, AP5690151, W10441445

    3. PAKET kalebu: W10518394 dishwasher unsur panas kalebu 1 unsur pemanas pc, 2 pcs pengikat pemanas.

  • Pabrik Tabung Pemanas Tubular U Bentuk Stainless steel

    Pabrik Tabung Pemanas Tubular U Bentuk Stainless steel

    tabung pemanas U-shaped diselehake ing tabung stainless steel, lan bagean longkangan tightly kapenuhan konduktivitas termal apik lan jampel saka Magnesium oksida kristal, loro ends saka kabel listrik disambungake karo sumber daya liwat loro rod anjog, ing bagean longkangan kapenuhan konduktivitas termal apik lan jampel saka wêdakakêna Magnesium oxide sawise tabung kawangun, specifications bisa selaras miturut kabutuhan pangguna, iku nduweni karakteristik struktur prasaja.

  • U Shape Air Electric Tubular Heater

    U Shape Air Electric Tubular Heater

    Bahan pemanas tubular listrik yaiku stainless steel (bahan bisa diganti miturut syarat pelanggan lan lingkungan panggunaan), suhu medium paling dhuwur sekitar 300 ℃.Cocog kanggo macem-macem sistem pemanas udara (saluran), bisa digunakake minangka macem-macem oven, saluran pangatusan lan unsur pemanas tungku listrik.Ing kahanan suhu dhuwur khusus, awak tabung bisa digawe saka stainless steel 310S.

  • M wangun Air Heater Tubular Heating Elements

    M wangun Air Heater Tubular Heating Elements

    Tubular Heating Elements bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Nggunakake daya MgO paling apik lan tabung stainless steel 304, bentuk, daya voltase, ukuran bisa disesuaikan miturut kabutuhan panggunaan dhewe.