Pemanas Pipa Karet Silikon

Katrangan singkat:

Ingsaluran saluran pemanasnduweni kaluwihan desain anti banyu lengkap, jampel pindho, etc., Lan dawa kabel panas lan daya bisa selaras miturut kabutuhan customer kanggo ketemu nggunakake macem-macem panggonan.Kajaba iku, amarga kelembutan bahan silikon, gampang dipasang lan duwe efek defrosting sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi pemanas saluran saluran

Fungsi utama sakasaluran saluran pemanasyaiku sawise chiller dianggo kanggo sawetara wektu, agul-agul angin penggemar bakal beku, lan kabel panas anti-beku bakal defrost, supaya banyu ilang bisa dipun tilar saka panyimpenan kadhemen liwat pipa saluran.
Wiwit mburi ngarep pipa got dipasang ing panyimpenan kadhemen, banyu defrosting asring beku amarga lingkungan ngisor 0C, Watesan pipe got, supaya iku perlu kanggo nginstal kabel panas kanggo mesthekake yen defrosting ora beku. ing pipa drainase.Instal ingsaluran pemanasing pipa got, lan panas pipa nalika defrosting kanggo nggawe discharge banyu lancar.

saluran saluran pemanas

Data spesifikasi kanggo pemanas saluran

Pemanasan bodi

NiCr utawa Cu-Ni Alloy

Dawane / M 40W/M 50W/M

Pucuk mburi awak dadi panas

Tutup buntut silika koloid

0,5M

20W

25W

Max lumahing Tem

200 ℃

1M 40W 50W

Min lumahing Tem

-60 ℃

1.5M

60W

75W

Tegangan

110-240V

wangun Rata-rata 7 * 5mm 2M 80W 100W

daya

± 5%

daya output 40-50W 3M 120W 150W

Tape bodi dawa

± 5%

Ketahanan Isolasi ≥200MN 4M 160W 200W

Toleransi

± 10%

Arus bocor ≤0.2MA 5M 200W 250W

Tetembungane:

1. Daya: daya standar yaiku 40W / M lan 50W / M, daya liyane uga bisa disesuaikan, kaya 30W / M;

2. Tape boday dawa: 0.5-20M bisa selaras, dawane ora bisa liwat 20M;

3. Aja Cut kabel dadi panas kanggo shorten dawa cooling buntut.

* Umumé, kabel pemanas pipa saluran 50W / M luwih umum. Nalika digunakake kanggo pipa saluran plastik, disaranake kabel pemanas pipa saluran kanthi daya output 40W / M.

Fitur kabel pemanas pipa

1. Tahan suhu apik:nggunakake sakabèhé saka karet silikon minangka bahan mentahan, lingkungan apa -60 ℃ -200 ℃;

2. Konduktivitas termal sing apik:daya bisa generate panas, konduksi panas langsung, efficiency termal dhuwur, bisa digawe panas ing wektu cendhak kanggo entuk efek;

3. Kinerja listrik sing dipercaya:saben kabel pemanasan pipa dites kanthi tekanan dhuwur kecemplung lan resistensi insulasi nalika ninggalake pabrik, jaminan kualitas;

4. Struktur kuwat:keluwesan dhuwur, gampang bend, digabungake karo mburi kadhemen sakabèhé, ora titik naleni, struktur cukup, gampang kanggo nginstal;

5. Designability kuwat:dawa panas, dawa baris timbal lan daya voltase bisa selaras.

Aplikasi

1 (1)

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

pemanas defrost

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan