Elemen Pemanas Penggorengan Minyak

Katrangan singkat:

Diameter tabung Oil Fryer Elemen Pemanas bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm. Lan ukuran, voltase, daya bisa disesuaikan minangka syarat utawa gambar klien.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Elemen Pemanas Penggorengan Minyak
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lsp.
wangun Customized
Tegangan tahan 2.000V / min
Resistance terisolasi 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas Penggorengan
Dawane tabung 300-7500 mm
Terminal Customized
Persetujuan CE/CQC
Tipe terminal Customized

Pemanas JINGWEI minangka produsen tabung pemanas jero fryer profesional, kita duwe luwih saka 25 taun ing tabung pemanas listrik sing disesuaikan.Kekuwatan saka unsur panas fryer uga bisa selaras minangka requirements.The sirah tabung kita biasane bakal nggunakake flange, bahan flange kita duwe stainless steel utawa tembaga.

Konfigurasi Produk

Ingelemen pemanas minyak gorengyaiku tabung stainless steel minangka cangkang, lan kawat paduan electrothermal spiral (kromium nikel, wesi kromium wesi) disebarake kanthi seragam ing sumbu tengah tabung.Kekosongan diisi karo magnesia kanthi insulasi sing apik lan konduktivitas termal, lan rong ujung tabung disegel nganggo gel silika utawa keramik.Tabung pemanas listrik stainless steel minangka komponen listrik khusus kanggo ngowahi energi listrik dadi energi panas, amarga efisiensi termal sing dhuwur, gampang digunakake, instalasi sing gampang, ora ana polusi, digunakake kanthi akeh ing macem-macem acara pemanasan, ing ketel goreng listrik. digunakake luwih.Umur layanan tabung listrik stainless steel dawa banget, lan umur layanan desain umum luwih saka 10,000 jam

Aplikasi Produk

Ketel listrik (boiler banyu nggodhok listrik, ketel banyu panas listrik, ketel pemanas listrik, ketel mandi listrik, ketel uap listrik, lsp), oven listrik, peralatan kimia, pambentuk plastik lan peralatan tambahan, mesin pembentuk panas, mesin rokok, cepet mesin sealing, mesin farmasi, peralatan sauna, ketel banyu listrik, peralatan pawon, peralatan reresik industri, AC komersial lan peralatan banyu ngombe, peralatan energi surya, bledosan listrik Pot peralatan, gelombang soldering peralatan otomatis elektronik, welding eutektik semikonduktor, die casting input saluran pemanasan lan injeksi non-runner, plastik, panganan, medis, tekstil, petroleum, mesin, elektroplating, kemasan lan komponen pendukung mesin pemanas liyane.

elemen pemanas minyak goreng

Bengkel JINGWEI

Produk sing gegandhengan

Pemanas Aluminium Foil Kab

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Kawat Pemanas

Pad Pemanasan Silikon

Sabuk Panas Pipa

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan