Elemen Pemanas Defrost

Katrangan singkat:

Wangun unsur pemanas defrost duwe tabung lurus tunggal, tabung lurus pindho, wangun U, wangun W, lan wangun khusus liyane. Diameter tabung elemen pemanas defrost bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Elemen Pemanas Defrost
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lsp.
wangun lurus, U wangun, W wangun, etc.
Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal)
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas Defrost
Dawane tabung 300-7500 mm
dawa kabel timbal 700-1000mm (custom)
Persetujuan CE/CQC
Tipe terminal Customized

Ingunsur pemanas defrostWangun duwe tabung lurus tunggal, tabung lurus ganda, wangun U, wangun W, lan wangun khusus liyane.

Bagian pemanas defrost karo kabel timbal disegel dening sirah karet, uga bisa dipilih segel dening tabung shrinkable.

Konfigurasi Produk

Prinsip pemanasan ingunsur pemanas defrostyaiku nyebarake kawat tahan suhu kanthi seragam ing pipa baja tahan karat tahan suhu dhuwur, lan ngisi kekosongan kanthi bubuk magnesium oksida kristal kanthi konduktivitas termal lan sifat insulasi sing apik.Struktur iki ora mung maju, nanging uga nduweni efisiensi termal sing dhuwur, lan malah dadi panas.Nalika ana saiki liwat kabel resistance suhu dhuwur, panas kui nyebar menyang lumahing tabung logam liwat wêdakakêna Magnesium oksida kristal, lan banjur ditransfer menyang bagean digawe panas utawa udhara, supaya minangka kanggo entuk tujuan dadi panas. .Amarga Nihan sakapemanas defrostdigawe saka bahan logam, bisa nolak kobong garing, tahan karat lan tahan suhu dhuwur, lan bisa adaptasi karo akeh lingkungan pemanasan.lanpemanas tubular defrostbisa digawe ing macem-macem wujud, kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan instalasi pelanggan.

Pemanas Defrost kanggo Model Pendingin Udara

defrost-heater101
defrost-heater11

Aplikasi Produk

Pemanas defrostutamané digunakake ing kulkasan lan pembekuan sistem kanggo nyegah build-up saka Frost lan es.

Ingtabung pemanasan defrostaplikasi kalebu:

1. Kulkas: Pasang apemanas defrostinging kulkas kanggo nyawiji es lan Frost nambah ing coil evaporator, mesthekake operasi efisien peralatan lan njaga suhu konsisten kanggo panyimpenan pangan.

2. Freezer: Freezer migunakaketabung pemanas defrostkanggo nyegah coil evaporator saka pembekuan, supaya aliran udara Gamelan lan pangan beku èfèktif wadi.

3. Unit pendingin komersial:Tubular Defrost pemanaspenting ing unit kulkas gedhe sing digunakake ing supermarket, restoran lan lingkungan komersial liyane kanggo njaga integritas barang sing bisa rusak.

4. Sistem air conditioning: Ing unit air conditioning karo cooling coils sing rawan kanggo tatanan Frost,pemanas defrostdigunakake kanggo nyawiji es lan nambah efisiensi pendinginan sistem.

5. Pompa panas:Pemanas defrostinging pompa panas mbantu nyegah penumpukan frost ing gulungan njaba ing cuaca sing adhem, njamin kinerja sistem sing optimal ing mode pemanasan lan pendinginan.

6. Pendinginan industri: Industri sing mbutuhake pendinginan skala gedhe, kayata fasilitas pangolahan lan panyimpenan panganan, nggunakake pemanas defrost kanggo njaga efisiensi sistem pendinginan lan njamin kualitas produk.

7. Kamar kadhemen lan freezer mlaku-mlaku: tabung pemanasan defrost digunakake ing kamar kadhemen lan freezer mlaku-mlaku kanggo nyegah pembekuan gulungan evaporator lan njaga suhu sing konsisten kanggo panyimpenan massa barang sing bisa rusak.

8. Kasus tampilan sing didinginkan: Bisnis kaya toko kelontong lan toko nggunakake kasus tampilan sing didinginkan kanthi pemanas defrost kanggo nampilake produk sing didinginkan utawa beku tanpa risiko frost ngalangi visibilitas.

9. Truk lan wadhah sing didhedhesake: pemanas defrost digunakake kanggo refrigerate sistem transportasi kanggo nyegah penumpukan es lan mesthekake yen barang disimpen ing kondisi optimal sajrone transportasi.

47164d60-ffc5-41cc-be94-a78bc7e68fea

Bengkel JINGWEI

Produk sing gegandhengan

Pemanas Aluminium Foil Kab

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Kawat Pemanas

Pad Pemanasan Silikon

Sabuk Panas Pipa

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan