Pemanas Aluminium Foil kanggo Anget

Katrangan singkat:

Ingpemanas aluminium foildaya voltase ukuran bisa selaras miturut syarat customer, kalebu sawetara wangun khusus dadi panas pad.Bagian dadi panas saka aluminium foil pemanas bisa milih silikon kabel panas utawa PVC kabel panas.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Pemanas Aluminium Foil kanggo Anget
Bahan kawat pemanas + pita aluminium foil
Tegangan 12-230V
daya Customized
wangun Customized
dawa kabel timbal Customized
model terminal Customized
Tegangan tahan 2.000V / min
MOQ 100PCS
Gunakake Pemanas aluminium foil
Paket 100pcs siji karton

Daya voltase ukuran pemanas aluminium foil bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan, kalebu sawetara pad pemanas bentuk khusus. Bagean pemanasan aluminium foil pemanas bisa dipilih kabel pemanasan silikon utawa kabel pemanasan PVC.

Konfigurasi Produk

Struktur sakapemanas aluminium foilutamané dumadi saka sheet aluminium foil, lapisan jampel, kabel panas lan controller.Lembaran aluminium foil minangka komponen utama kanggo pemanasan lan digawe saka aluminium foil sing konduktif banget, sing bisa ngetokake panas kanthi cepet.Lapisan insulasi digunakake kanggo nyegah bocor saiki, nambah safety, lan mbantu njaga stabilitas pemanas.Kabel pemanas minangka komponen sing disambungake menyang sumber daya kanggo ngasilake efek pemanasan.Panas digawe dening aluminium foil sing ngliwati arus listrik liwat kabel pemanas.Kontroler digunakake kanggo nyetel suhu lan negara operasi saka mesin ingkang ndamel benter kanggo njamin stabilitas lan safety saka mesin ingkang ndamel benter.

Aplikasi Produk

1. Ing bidang pemanasan panganan,pemanas aluminium foildigunakake ing masak, baking, pengawetan panas lan pangolahan liyane.Contone, unsur pemanas oven listrik lan oven microwave biasane digunakakepemanas aluminium foil listrik, kang bisa cepet lan roto-roto panas pangan lan nambah efficiency masak.

2. Ing pemanasan industri,pemanas aluminium foildigunakake kanggo panas Cairan, gas lan bahan padhet kanggo kontrol suhu pas lan hemat energi.

3. Ing kesehatan, pemanas aluminium foil digunakake ing selimut panas, kasur panas lan piranti hyperthermia kanggo mbantu pasien njaga suhu awak sing stabil lan cepet pulih.

4. Kajaba iku,pemanas aluminium foiluga digunakake ing budidoyo omah kaca, kang bisa nyedhiyani suhu wutah cocok kanggo tetanduran lan ningkataké wutah tanduran.

pemanas aluminium foil

Bengkel JINTWEI

Proses Produksi

1 (2)

Produk sing gegandhengan

Elemen Pemanas Defrost

Elemen Pemanas Oven

Tabung Pemanas Udara

Sabuk Pemanas Pipa

Pad Pemanasan Silikon

Pemanas Saluran Saluran

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan