Elemen Pemanas Oven Panggangan Listrik

Katrangan singkat:

Elemen pemanas oven digunakake kanggo gelombang mikro, kompor, panggangan listrik. Bentuk pemanas oven bisa disesuaikan minangka gambar klien utawa sampel. Diameter tabung bisa dipilih 6.5mm, 8.0mm utawa 10.7mm.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Elemen Pemanas Oven Panggangan Listrik
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lsp.
wangun lurus, U wangun, W wangun, etc.
Tegangan tahan 2.000V / min
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas Oven
Dawane tabung 300-7500 mm
wangun disesuaikan
Persetujuan CE/CQC
Tipe terminal Customized

Ingunsur pemanas ovendigunakake kanggo gelombang mikro, kompor, Panggangan listrik.Shape saka mesin ingkang ndamel benter open bisa selaras minangka gambar klien utawa samples.The diameteripun tabung bisa milih 6.5mm, 8.0mm utawa 10.7mm.

JINGWEI HEATER minangka pabrik tabung pemanas profesional, tegangan lan kekuwatanunsur pemanas ovenbisa disesuaikan minangka dibutuhake.Lan tabung unsur pemanas oven bisa anil, werna tabung bakal dadi ijo peteng sawise annealing.We duwe akeh jinis model terminal, yen sampeyan perlu nambah terminal, sampeyan kudu ngirim nomer model pisanan .

Konfigurasi Produk

Ingtabung pemanasan ovenbelongs kanggo salah siji saka tabung dadi panas garing-kobong, lan tabung panas elektrik garing-kobong nuduhake tabung panas elektrik kapapar lan garing burned ing udhara.Ing njero sakaunsur pemanas ovenyaiku kabel pemanas, lan tengah diisolasi karo bubuk MgO sing diowahi lan digawe panas kanthi konveksi paksa.Awak lumahing njaba saka tabung pemanas Oven punika stainless steel ijo peteng sawise perawatan ijo, supaya kita kerep weruh sing tabung mesin ingkang ndamel benter ing open iku ijo peteng, ora reged utawa werna abu-abu.

Tabung pemanasan ovenumume digunakake U, W utawa rod lurus jinis wangun tabung pemanas listrik, digawe saka nikel kromium alloy kawat panas, pipe stainless steel lan dipunéwahi suhu dhuwur Magnesium wêdakakêna, karo efficiency termal dhuwur, urip dawa, instalasi gampang, kekuatan mechanical apik lan kaluwihan liyane .Wangun, voltase lan daya bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

Fitur produk

1. Tekanan, karat lan tahan suhu dhuwur

2. Proses welding stainless steel padhet, materi sing apik banget, umur dawa.

3. High-Kapadhetan terpusat, struktur kompak, stabilitas apik.

4. Bisa disesuaikan miturut syarat lan gambar pelanggan.

5. Umume panggangan oven unsur panas diadopsi perawatan Kelembapan open, werna iku beige, bisa annealed ing suhu dhuwur, werna lumahing tabung panas elektrik ireng utawa ijo peteng.

elemen pemanas minyak goreng

Bengkel JINGWEI

Produk sing gegandhengan

Pemanas Aluminium Foil Kab

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Pad Pemanasan Silikon

Pemanas Crankcase

Pemanas Saluran Saluran

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan