Kabel Pemanas Pipa Saluran Kab

Katrangan singkat:

Kabel pemanas pipa saluran ngemot 0.5M pungkasan kadhemen, dawa pungkasan kadhemen bisa disesuaikan. Dawane pemanasan pemanas saluran bisa disesuaikan 0.5M-20M, daya 40W / M utawa 50W / M.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Kabel Pemanas Pipa Saluran Kab
Bahan Karet silikon
Ukuran 5*7 mm
Dawane pemanasan 0,5M-20M
dawa kabel timbal 1000mm, utawa adat
warna putih, abu-abu, abang, biru, lsp.
MOQ 100 pcs
Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal)
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Pemanas pipa saluran
Sertifikasi CE
Paket siji pemanas karo siji tas

Wigati kanggo nggunakake

1. Pemanas pipa saluranbisa digawe panas langsung ing banyu utawa ing udhara.Nanging yen sampeyan wiwit panas iku sethitik karet, dicokot sethitik ing kawitan, lan banjur ilang.

2, ingKabel pemanas pipa salurandhewe iku suhu pancet, ora perlu thermostat, bisa langsung digawe panas, banyu, online ora mengaruhi urip produk.Watesan ndhuwur suhu ingPemanas saluran saluranudakara 80 ℃, sing ora bakal nyebabake karusakan ing pipa.Yen suhu 80 ℃ dhuwur banget, saklar suhu bisa digunakake bebarengan.

saluran saluran pemanas-1

Konfigurasi Produk

Kabel pemanas pipa saluranminangka insulasi pipa sing efektif lan skema anti beku, sing wis akeh digunakake.Gradien suhu ingPemanas salurancilik, wektu stabilitas termal dawa, lan iku cocok kanggo nggunakake long-term, lan panas dibutuhake (daya listrik) luwih murah tinimbang saka panas listrik.

Pemanas saluran salurannduweni kaluwihan efisiensi termal sing dhuwur, hemat energi, desain sing prasaja, konstruksi lan instalasi sing trep, ora ana polusi, umur layanan sing dawa lan liya-liyane.Prinsip kerjane yaiku nyebarake jumlah panas tartamtu liwat media pelacak panas, lan nambah kerugian pipa pelacak panas liwat ijol-ijolan panas langsung utawa ora langsung kanggo nyukupi syarat kerja normal pemanasan, insulasi utawa anti beku.

Aplikasi Produk

Lading angin penggemar bakal beku sawise chiller makaryakke kanggo sawetara wektu, lan padha kudu defrosted supaya banyu ilang bisa dirilis saka gudang liwat pipa saluran.Banyu kerep beku ing jero pipa saluran sajrone proses drainase amarga sebagian ana ing panyimpenan sing adhem.Nginstal kabel dadi panas ing pipa got lan dadi panas kanggo nggampangake release banyu Gamelan nalika Frost ilang iku rong cara kanggo nyegah masalah iki.

pemanas pipa saluran 1

Produk sing gegandhengan

Pemanas Defrost

Elemen Pemanas Oven

Pemanas Tabung Aluminium Kab

Pemanas Aluminium Foil Kab

Pemanas Crankcase

Defrost Wire Heater

Proses Produksi

1 (2)

Sertifikasi

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan