Crankcase Heater kanggo Kompresor

Katrangan singkat:

Jembar pemanas crankcase kompresor kita duwe 14mm, 20mm, 25mm, 30mm, ing antarane, 14mm lan 20mm milih nggunakake luwih akeh wong. Dawane pemanas crankcase bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Crankcase Heater kanggo Kompresor
Bahan Karet silikon
Jembar 14mm, 20mm, 25mm, lsp.
Dawane sabuk Customized
dawa kabel timbal 1000mm, utawa adat.
Tegangan 12V-230V
daya Customized
Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal)
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Pemanas crankcase
model terminal Customized
Sertifikasi CE
Paket siji pemanas karo siji tas
Ingsabuk pemanas crankcaseutamané dipigunakaké kanggo kompresor AC, defrosting pipe saluran lan cooler online. Jembaré bisa dipilih 14mm, 20mm, 25mm, lan ing.

Konfigurasi Produk

Ing unit suhu kurang, amarga prabédan tekanan sawise kompresor mati, refrigerant ing pipa lan sistem alon-alon pindhah menyang tangki minyak kompresor lan stratifies karo lenga, saéngga mandheg kompresor.Nalika kompresor wiwit dumadakan, vortex penguapan refrigeran bakal ngeculake lenga menyang kompresor, nyebabake kekurangan lenga utawa kejut cair.Kejut lenga jangka pendek kompresor bakal nyebabake nyandhang bantalan, lan malah arus eddy ing kasus sing abot.Mulane, dianjurake kanggo nglengkapi kompresor kanthi asabuk pemanas crankcase.

Crankcase sabuk pemanasanpilihan: 70W dianjurake kanggo 2 ~ 7 bêsik;8 ~ 15 bêsik dianjurake kanggo dilengkapi karo 90W;130W dianjurake kanggo 20-30 bêsik.

Fitur produk

1. Bend lan angin kanthi bebas miturut kabutuhan pemanas, lan pendhudhukan papan cilik

2. Instalasi prasaja lan cepet

3. Badan pemanas ditutupi insulator silikon, sing alus lan tahan kelembapan.

4. Bisa digawe miturut dawa sing dibutuhake

5. inti kadhemen pungkasan

1 (1)

Produk sing gegandhengan

Elemen Pemanas Defrost

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Pemanas Aluminium Foil Kab

Pemanas Saluran Saluran

Pemanas Tabung Aluminium Kab

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan