Pemanas Defrost Tubular kanggo Air Cooler

Katrangan singkat:

The Tubular Defrost Heater kanggo Air Cooler dipasang ing sirip saka cooler online utawa tray banyu kanggo defrosting.The wangun biasane digunakake U wangun utawa AA TYPE (dobel sakcara tabung, ditampilake ing gambar pisanan).The defrost pemanas tabung dawa dawa. disesuaikan miturut dawa chiller.


Detail Produk

Tag produk

Paramenter Produk

Jeneng Porduct Pemanas Defrost Tubular kanggo Air Cooler
Ketahanan Insulasi Negara Kelembapan ≥200MΩ
Sawise Kelembapan Uji Panas Insulasi Resistance ≥30MΩ
Kondisi Asor Arus Bocor ≤0.1mA
Beban lumahing ≤3.5W/cm2
Diameter tabung 6.5mm, 8.0mm, 10.7mm, lsp.
wangun lurus, U wangun, W wangun, etc.
Tegangan tahan ing banyu 2.000V/min (suhu banyu normal)
Resistance terisolasi ing banyu 750mohm
Gunakake Elemen Pemanas Defrost
Dawane tabung 300-7500 mm
dawa kabel timbal 700-1000mm (custom)
Persetujuan CE/CQC
Tipe terminal Customized

IngPemanas Defrost Tubularkanggo Air Cooler wis diinstal ing fin saka adhem online utawa tray banyu kanggo defrosting.The wangun biasane digunakake U wangun utawa AA TYPE (dobel sakcara tabung, ditampilake ing gambar pisanan).The defrost dawa tabung pemanas wis selaras miturut dawa chiller.

Konfigurasi Produk

Pemanas Tubular Defrostminangka komponen listrik khusus sing ngowahi energi listrik dadi energi panas.Ingpemanas tubular defrostyaiku tabung logam minangka cangkang, lan kawat paduan electrothermal spiral (kromium nikel, wesi kromium wesi) disebarake kanthi seragam ing sumbu tengah tabung.Kekosongan diisi lan dipadatkan karo bubuk MgO sing diowahi kanthi insulasi sing apik lan konduktivitas termal.Ends pipa disegel karo silikon utawa produk keramik.Amarga efisiensi termal sing dhuwur, gampang digunakake, instalasi sing gampang lan ora ana polusi, mula digunakake ing macem-macem acara pemanasan.

Umume ingpemanas defrostwis diadopsi perawatan Kelembapan open, werna iku beige, bisa annealed ing suhu dhuwur, werna lumahing tabung panas elektrik ireng utawa ijo peteng.

Pemanas Defrost kanggo Model Pendingin Udara

defrost-heater101
defrost-heater11

Fitur produk

1, ukuran cilik, daya gedhe: interior sakatabung pemanas defrostutamane nggunakake unsur pemanas tubular kluster.

2 ,elektropemanas defrost kulkas Tanggepan termal cepet, presisi kontrol suhu dhuwur, efisiensi termal lengkap sing dhuwur.

3, suhu panas dhuwur: ingpemanas defrost suhu kerja desain bisa nganti 850.

4, pemanas defrost elektrikstruktur prasaja, materi kurang, lan tingkat konversi panas dhuwur, nalika nyimpen energi lan listrik.

5, umur dawa, linuwih dhuwur:elemen pemanas defrost stainless steeldigawe saka bahan panas elektrik khusus, gegandhengan karo beban daya desain luwih cukup, mesin ingkang ndamel benter adopts sawetara pangayoman, kang ndadekake safety lan urip saka mesin ingkang ndamel benter defrost nemen tambah.

47164d60-ffc5-41cc-be94-a78bc7e68fea

Produk sing gegandhengan

Pemanas Aluminium Foil Kab

Elemen Pemanas Oven

Elemen Pemanas Fin

Defrost Wire Heater

Pad Pemanasan Silikon

Sabuk Panas Pipa

Proses Produksi

1 (2)

Sadurunge priksaan, pls ngirim kita ing ngisor iki spek:

1. Ngirim kita drawing utawa gambar nyata;
2. ukuran pemanas, daya lan voltase;
3. Sembarang syarat khusus pemanas.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314

0ab74202e8605e682136a82c52963b6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan