Yagene oven sing dibangun ing kluwarga arang duwe kontrol suhu bebas saka unsur pemanasan ndhuwur lan ngisor?

Kontrol suhu independen saka tabung ndhuwur lan ngisor ora dadi fitur sing dibutuhake saka oven sing dibangun ing omah.

Tinimbang fokus ing apa oven sing dipilih bisa ngontrol suhu tabung ndhuwur lan ngisor kanthi mandiri, luwih becik ndeleng nomer lan bentuke.tabung pemanasan saka oven.Secara teoritis, luwih akehunsur dadi panas ovendisebarake kanthi merata, lapangan panas sing luwih seragam ing oven, sing luwih kondusif kanggo manggang panganan, lan ora ana pewarnaan sing ora rata.

Saliyane distribusi sakatabung pemanasan oven, iku uga perlu kanggo nimbang apa kontrol suhu saka open punika akurat.Yen kontrol suhu ora akurat, dhuwur lan kurang, lan ora ana hukum kanggo tindakake, malah yen ana liyanetabung pemanasan oven, oven kuwi ora bisa nggawe produk rampung sampurna.

Dibangun ing open aku wis ora digunakake, ora ngandika.Oven biasa mung bisa duwe suhu sing padha ing geni ndhuwur lan ngisor.Kontrol suhu independen saka tabung pemanasan oven ndhuwur lan ngisor tegese suhu sing beda-beda bisa disetel ing tabung ndhuwur lan ngisor, lan suhu pemanasan ndhuwur lan ngisor bisa digayuh kanthi fleksibel kanggo ketemu macem-macem cara baking.

unsur pemanas oven

Mode siji:geni dhuwur geni dhuwur kurang cocok kanggo nglukis ing ngisor lancip utawa ing meja pewarna pangan

Mode 2:Anget lan panas ing suhu sing padha cocok kanggo panganan panggang konvensional

Mode 3:Ndhuwur geni geni kurang dhuwur cocok kanggo lancip ndhuwur nglukis ngisor utawa ngisor colored pangan

Zona suhu oven daya beda Setelan uga beda, sawetara oven cilik ora duwe regulasi zona suhu, produk iki mung cocok kanggo metode baking sing paling gampang, lan oven sing luwih profesional kudu mesthekake yen bisa diatur kanthi bebas ing zona suhu 200 ~ 250 ° C, kanggo adaptasi karo lingkungan masak sing beda.

Oven kanthi kontrol suhu independen disetel miturut rumus, yen ora ana kontrol suhu independen saka geni ndhuwur lan ngisor, jumlah total geni ndhuwur lan ngisor rumus dibagi 2, kayata nggawe roti panggang mung mbutuhake. 180 derajat ing geni, 200 derajat ing geni ngisor, lan 190 derajat ing open tanpa kontrol suhu sawijining.

Apa kontrol suhu independen saka tabung ndhuwur lan ngisor pancen perlu kanggo baking?

Nalika nerangake manggang, suhu oven minangka bedane antarane sukses lan gagal.Kita kerep bisa ndeleng sing saben open dipun promosiaken titik sade saka "kontrol suhu sawijining tabung ndhuwur lan ngisor Q".Dadi, apa kontrol suhu independen saka tabung ndhuwur lan ngisor pancen perlu kanggo baking?

Kapasitas oven kluwarga umume kurang saka 60L, kanggo ruangan sing cilik, kajaba cedhak banget karo oven.unsur pemanas oven, suhu ingtabung pemanasan ovendhewe ora bakal duwe akeh impact ing pangan.Sanajan resep-resep individu duwe syarat khusus kanggo suhu tabung baking ndhuwur lan ngisor, bedane suhu ing antarane tabung ndhuwur lan ngisor ora bakal gedhe banget, kayata Setelan "tabung ndhuwur 170 ° C, tabung ngisor 150 °. C" utawa "tabung ndhuwur 180 ° C, tabung ngisor 160 ° C" sing asring kita deleng.Ing tembung liyane, prabédan suhu 20 utawa 30 derajat iki meh diabaikan ing cilik, Dibuwang spasi saka open.Kontrol suhu independen saka tabung ndhuwur lan ngisor ora dadi fitur sing dibutuhake kanggo oven domestik.

Tinimbang fokus ing apa oven sing dipilih bisa ngontrol suhu tabung ndhuwur lan ngisor kanthi mandiri, luwih becik ndeleng nomer lan bentuke.tabung pemanasan oven.Ing teori, tabung pemanasan luwih akeh lan disebarake kanthi merata, lapangan panas ing oven bakal luwih seragam, sing luwih kondusif kanggo manggang panganan, lan ora ana pewarnaan sing ora rata.

Saliyane faktor distribusi sakatabung pemanas oven, iku uga perlu kanggo nimbang apa kontrol suhu saka open punika akurat.Yen kontrol suhu ora akurat, dhuwur lan kurang, lan ora ana hukum kanggo tindakake, banjur malah yenunsur pemanas ovenluwih, oven kuwi ora bisa nggawe produk rampung sampurna.

Yen sampeyan duwe keraguan babagan unsur pemanas oven, hubungi kita.

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314


Wektu kirim: Jul-01-2024