Kabar

  • Apa aplikasi kabel pemanas karet silikon ing industri produksi?

    Kawat pemanasan karet silikon, suhu seragam, efisiensi termal sing dhuwur, utamane kanthi kabel pemanasan campuran lan kain penyegel suhu dhuwur karet silikon.Kawat pemanasan silikon nduweni karakteristik kacepetan pemanasan sing cepet, suhu seragam, efisiensi termal sing dhuwur lan kateguhan sing apik.Th...
    Waca liyane
  • Apa peran kabel pemanas pigura lawang panyimpenan kadhemen?Apa sampeyan ngerti kenapa?

    Apa peran kabel pemanas pigura lawang panyimpenan kadhemen?Apa sampeyan ngerti kenapa?

    Pisanan, peran pigura lawang panyimpenan kadhemen Pigura lawang panyimpenan kadhemen minangka sambungan antarane njero lan njaba panyimpenan kadhemen, lan sealing penting kanggo efek insulasi termal saka panyimpenan kadhemen.Nanging, ing lingkungan kadhemen, pigura lawang panyimpenan kadhemen rentan kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa aplikasi lan kaluwihan saka piring pemanas aluminium cast?

    Apa aplikasi lan kaluwihan saka piring pemanas aluminium cast?

    First, produksi cast-in aluminium piring panas Casting piring panas aluminium bisa dipérang dadi die casting lan casting, ing cilik saka specifications lan ukuran liyane, proses casting umume digunakake.Ing produksi casting, pamblokiran aluminium kemurnian dhuwur digunakake, kang chan ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih tabung pemanasan oven uap kualitas dhuwur?

    Kepiye cara milih tabung pemanasan oven uap kualitas dhuwur?

    Dina iki, ayo ngomong babagan tabung pemanasan oven uap, sing paling langsung ana hubungane karo oven uap.Sawise kabeh, fungsi utama oven uap yaiku kanggo nguap lan panggang, lan kanggo ngadili carane apik utawa ala oven uap, kunci isih gumantung ing kinerja tabung pemanasan.Kawitan o...
    Waca liyane
  • Akeh wong sing ora ngerti apa suhu kulkas luwih apik utawa suhu kurang udhara luwih apik, kepiye milih?

    Akeh wong sing ora ngerti apa suhu kulkas luwih apik utawa suhu kurang udhara luwih apik, kepiye milih?

    Luwih becik Kulkas Utawa Adem? Akeh wong sing ora ngerti, mula ora aneh yen defrost butuh usaha lan listrik.Sorching musim panas, gampang njupuk woh, wedang, Popsicle saka njero mesin pembeku, ndhelikake drama sikat ing kamar AC, rasa seneng arr...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti apa pemanas aluminium foil?Ing ngendi iku digunakake?

    Apa sampeyan ngerti apa pemanas aluminium foil?Ing ngendi iku digunakake?

    Pemanas aluminium foil minangka peralatan pemanasan sing nggunakake aluminium foil minangka bahan pemanas lan nggunakake arus kanggo ngasilake panas kanthi aluminium foil kanggo panas obyek.Pemanas aluminium foil nduweni kaluwihan pemanasan cepet, transfer panas seragam, efisiensi dhuwur lan hemat energi.Digunakake kanthi akeh ing pemanasan panganan ...
    Waca liyane
  • Kepiye pad pemanas digunakake ing peralatan medis?

    Kepiye pad pemanas digunakake ing peralatan medis?

    Pad pemanas duwe macem-macem kategori, macem-macem bahan saka karakteristik pad pemanas beda, lapangan aplikasi uga beda.pad pemanas karet silikon, pad pemanas non-anyaman lan pad pemanas keramik digunakake akeh ing peralatan pemanasan lan insulasi ing bidang peralatan medis ...
    Waca liyane
  • Apa kegunaan karet silikon drum pemanas pad?

    Apa kegunaan karet silikon drum pemanas pad?

    Sabuk pemanas drum minyak, uga dikenal minangka pemanas drum minyak, pemanas karet silikon, minangka jinis bantalan pemanas karet silikon.Nggunakake karakteristik bantalan pemanas karet silikon sing alus lan bisa ditekuk, gesper logam dipasang ing bolongan sing dilindhungi ing sisih loro pemanas karet silikon, lan ...
    Waca liyane
  • Industri apa sing ditrapake bantalan pemanas karet silikon?

    Industri apa sing ditrapake bantalan pemanas karet silikon?

    Pad pemanas karet silikon cocok kanggo akeh industri, ing ngisor iki sawetara area aplikasi utama: 1. Industri konstruksi: Pad pemanas karet silikon digunakake ing industri konstruksi, utamane kanggo insulasi tembok njaba, pemanasan lantai, pemanasan jedhing lan pipa pipa. sing...
    Waca liyane
  • Yagene oven sing dibangun ing kluwarga arang duwe kontrol suhu bebas saka unsur pemanasan ndhuwur lan ngisor?

    Yagene oven sing dibangun ing kluwarga arang duwe kontrol suhu bebas saka unsur pemanasan ndhuwur lan ngisor?

    Kontrol suhu independen saka tabung ndhuwur lan ngisor ora dadi fitur sing dibutuhake saka oven sing dibangun ing omah.Tinimbang fokus ing apa oven sing dipilih bisa ngontrol suhu tabung ndhuwur lan ngisor, luwih becik ndeleng nomer lan wangun ...
    Waca liyane
  • Carane ngganti unsur pemanas defrost ing kulkas sisih-by-side?

    Carane ngganti unsur pemanas defrost ing kulkas sisih-by-side?

    Pandhuan ndandani iki menehi instruksi langkah-langkah kanggo ngganti unsur pemanas defrost ing kulkas sisih-by-side.Sajrone siklus defrost, tabung pemanasan defrost nyawiji frost saka sirip evaporator.Yen pemanas defrost gagal, es bakal tuwuh ing mesin pembeku, lan kulkas dadi ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake panel pemanas keramik inframerah adoh?

    Kepiye cara nggunakake panel pemanas keramik inframerah adoh?

    Pemanas keramik inframerah adoh nggunakake kekuatan dhuwur khusus, lempung infra merah radiasi dhuwur kanggo nggawe produk luwih saka 30% hemat energi tinimbang produk umum, produk kasebut nduweni kabel pemanas listrik sing dikubur casting: ora ana oksidasi, resistensi dampak, safety lan kesehatan, pemanasan. cepet, ora ana glaze warna ...
    Waca liyane