Industri apa sing ditrapake bantalan pemanas karet silikon?

Pad pemanas karet silikoncocok kanggo akeh industri, ing ngisor iki sawetara wilayah aplikasi utama:

1. Industri Konstruksi:Pad pemanas karet silikondigunakake digunakake ing industri construction, utamané kanggo jampel tembok njaba, lantai dadi panas, panas jedhing lan pipo anti-pembekuan.Sifat sing alus lan awet ndadekake becik kanggo aplikasi kasebut.

2. Industri dekorasi: Ing industri dekorasi,karet silikon pemanasan matuga asring digunakake kanggo nyedhiyani efek panas ayu lan nyaman.Contone, bisa digunakake kanggo panas panel dekoratif, lukisan dekoratif, lan liya-liyane, kanggo nggawe lingkungan njero ruangan sing anget lan nyaman.

pad pemanas karet silikon

3. Peralatan mekanik lan elektronik:karet silikon pemanas paduga digunakake digunakake ing peralatan mechanical lan elektronik.Bisa digunakake kanggo dadi panas lan insulasi macem-macem peralatan mekanik, kayata mesin, sistem bahan bakar lan pipa kendharaan kayata mobil, kapal lan pesawat.

4. Industri kimia lan panganan: Ing lapangan iki,pemanas karet silikondigunakake kanggo dadi panas reaksi kimia, adi dadi panas, dadi panas peralatan Processing pangan, etc. Sawijining resistance suhu dhuwur, konduktivitas termal dhuwur lan sifat jampel ndadekake iku becik kanggo aplikasi iki.

5. Riset medis lan ilmiah:bantalan pemanas karet silikonuga duwe aplikasi penting ing peralatan medis lan instrumen riset ilmiah.Contone, bisa digunakake kanggo terapi termal lan insulasi peralatan medis, uga pemanasan peralatan laboratorium.

6. Kajaba iku,pad pemanas silikonuga bisa digunakake kanggo dadi panas lan jampel peralatan ruangan lan olahraga, kayata tarub ruangan, tas turu, sandhangan olahraga, etc. Umumé,karet silikon pemanasan matwis dadi bagéyan penting ing akeh lapangan amarga kinerja banget lan sawetara aplikasi sudhut.

Yen sampeyan butuh mamang babagan pemanas karet silikon, pls hubungi kita langsung!

Kontak: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314


Posting wektu: Jul-02-2024