Apa kegunaan karet silikon drum pemanas pad?

Sabuk pemanas drum minyak, uga kasebutpemanas drum lenga, pemanas karet silikon, minangka jiniskaret silikon pemanas pad.Nggunakake karakteristik alus lan bisa ditekuk sakakaret silikon pemanas pad, Gesper logam wis riveted ing bolongan reserved ing loro-lorone saka mesin ingkang ndamel benter karet silikon, lan banjur fastened menyang tong minyak, pipo lan tank karo spring.Gampang lan cepet instalasi.Iku bisa nggawepemanas drum silikoncedhak karo bagean digawe panas dening tension saka spring, panas cepet lan efficiency termal dhuwur.Pemanas drum karet silikonheats materi Cairan lan solidified ing tong minyak gampang.Contone, adesif, pelumas, aspal, cat, parafin, lenga lan macem-macem bahan mentahan resin ing tong minyak digawe panas kanggo nyuda viskositas kanthi merata lan nyuda daya pompa.Mulane, piranti kasebut ora kena pengaruh musim lan bisa digunakake ing saindhenging taun.pemanas drum silikonSensor sing dipasang ing permukaan langsung ngontrol suhu liwat regulasi suhu.

pemanas drum silikon

Drum pemanasdigunakake kanggo dadi panas, nelusuri lan jampel peralatan drum kayata tank, pipa lan ing.Bisa tatu langsung ing bagean digawe panas kanggo gampang instalasi lan disassembly.Utamane cocok kanggo pembubaran lilin parafin, kanggo nyegah pembentukan lilin obyek minyak ing mangsa.Suhu permukaan yaiku 150 ° C nalika pemanas digantung ing udhara stasioner 20 ° C.Gumantung ing lingkungan sing digunakake, materi lan wujud obyek sing digawe panas, suhu pemanas bakal beda-beda.


Wektu kirim: Jul-03-2024