Kepiye pad pemanas digunakake ing peralatan medis?

Pad pemanas duwe macem-macem kategori, macem-macem bahan saka karakteristik pad pemanas beda, lapangan aplikasi uga beda.karet silikon pemanas pad, pad pemanas non-anyaman lan pad pemanas keramik digunakake akeh ing peralatan pemanasan lan insulasi ing bidang peralatan medis amarga kinerja sing stabil, safety lan linuwih utawa apik kanggo kesehatan manungsa.Ayo dadi sedhela ngenalake macem-macem aplikasi saka macem-macem bantalan pemanas ing peralatan medis.

Pad pemanas digunakake ing peralatan medis.karet silikon pemanas padUtamane digunakake ing peralatan medis kayata analisa getih, pemanas tabung uji, shapewear kesehatan, sabuk pelangsing kanggo ngimbangi panas, lsp.pad pemanas silikonuga disebutkaret silikon pemanasan mat, pemanas drum, etc. Iku kasusun saka rong bagéyan kain serat kaca lan rong bagéyan dipencet silika gel digawe saka karet silikon kain serat kaca.Amarga iku produk sheet lancip (kekandelan standar umum 1.5mm), wis softness apik lan bisa rampung nyenyet kontak karo obyek digawe panas.Amarga iku fleksibel, iku luwih gampang kanggo njaluk cedhak awak dadi panas, lan wangun bisa ngganti karo syarat desain dadi panas, supaya panas bisa ditransfer menyang sembarang panggonan dibutuhake.Keamanan sakaPad pemanas silikondumunung ing awak dadi panas warata umum utamané dumadi saka karbon, nalika mesin ingkang ndamel benter silikon kasusun saka garis resistance alloy nikel sawise noto, supaya aman kanggo nggunakake.

bantalan panas silikon

Pad pemanas digunakake ing peralatan medis.Lembaran pemanas non-anyaman minangka unsur kemul pemanas sing nempelake kabel pemanas ing antarane rong lembaran sing ora ditenun.Kita ndeleng akeh pijet selendang, sabuk pijet, pijet backrest lan liya-liyane digawe saka lembaran pemanas sing ora ditenun.Kekandelan lembaran pemanas sing ora dirajut mung 3 nganti 5mm, area saka 10cm nganti 4.0 meter persegi, daya kerja saka 0,5 watt nganti pirang-pirang atus watt, lan suhu kerja maksimal 150 ℃.Kanthi kaluwihan panggunaan entheng, aman lan higienis, desain lan instalasi sing gampang, transfer panas permukaan seragam, rega murah, umur dawa, bisa dipanasake miturut bentuk permukaan, lan liya-liyane, minangka unsur pemanasan sing cocog kanggo ngrancang a macem-macem aplikasi pemanasan permukaan suhu rendah.

Pad pemanas digunakake akeh ing peralatan medis, lan macem-macem jinis pad pemanas uga duwe peran sing beda ing peralatan medis.Ana akeh manufaktur pad pemanas sing nyedhiyakake layanan pad pemanas sing disesuaikan miturut ukuran voltase.Kanthi pangembangan teknologi pad pemanas, aplikasi ing piranti medis luwih jembar, luwih khusus lan luwih akeh.


Wektu kirim: Jul-05-2024